Deawo Matiz 0,8s 2003as fojtószelephiba vagy nagyobb gond lehet?
Minden auto hengerfejes...gyarilag raknak ra olyan alkatreszt!
A tieddel jelen esetben biztos nincs gond,lehet a fojtószeleppel sem....... a talalgatasok helyett elvinnem egy hibakodolvasasra es valoszinuleg mindjart elorebb lennel
alapjáratal lehet gond
alapjárati léptetőmotor, légtömegmérő, esetleg valóban koszos a folytószelepház, bár akkor be mekegne gázadásra.
Szerintem alapjárati léptető motor vagy ahoz közhető szenzor szar
a GM autóiban ez alap hiba jelenség
Nem fengerfejhiba:)
Milyen érdemleges valaszt irjak igy neked látatlanba,egy ennyi leírás alapjan?Vagy kezdjem el én is felsorolni azt a kismillio dolgot ami ezt okozhatja?Nem tudom mivel leszel előrébb az ilyen "szerintem" kezdetű válaszokkal.......mert az ilyen szerintem dolgokkal még nem nagyon sikerült itt autót megszerelni,vagy ha igen az elég sokaig tartott meg eleg sokba is kerult.......
Amugy meg adtam erdemi valaszt!Olvastasd ki a hibakódot!Mindjárt előrébb lennél mert feltetelezhetően valami elektromos baja lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!