Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor tárcsafékre nézek...

Amikor tárcsafékre nézek betétet, és " ár /készlet" az 1-1 db vagyis a tárcsa két oldalára, és nem 2x2-ről beszélünk?

Figyelt kérdés
Mert nincs konkrétan kiírva,és pontosan érdekel,hogy 1 kerékre valóról beszélünk,vagy mindkét kerékre szól a szett az-az 2x2?
2017. márc. 21. 21:14
 1/5 A kérdező kommentje:
az autómon az elsők tárcsafékesek csak.
2017. márc. 21. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

A szett mindkét kerékhez tartalmazza a betéteket.

Amivel kavarodás szokott lenni, az a tárcsa - ott van, hogy 1, van hogy 2 db-ra vonatkozik az ár.

2017. márc. 21. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem,kérdés:

Most kompletten a kocsimon elsőféket cserélek,tárcsa betét (tanuló vagyok,szedtem szét ,de venni nem vettem és még csak most jött el a kocsimon az ideje,csak "itt van cseréld" alapon).

Egy Clio 1.4 75 lóerős kocsiról van szó.

Valeo hűtőtt tárcsát néztem ki : 10916

Valeo fékbetét szettet néztem ki 8829-ért.

Vagy mit gondolsz megéri inkább a brembo hűtött tárcsa 1372 ? Megéri ilyen "kis " autóra ez a plusz?

Mert elvileg a gyári a kocsin valeo.

Vagy jó lesz a valeo tárcsa+betét?

2017. márc. 21. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Bőven jó a Valeo. A minősége (már ha tényleg Valeo, nem hamisített) bőven megfelel annak, amit egy 75 lóerős motor - és az ehhez tartozó gyári specifikáció - igényel. Nem kell tőle félni.
2017. márc. 21. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2017. márc. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!