Melyik robogó a jobb: Peugeot Looxor 50, Kymco agility 50 RS, Yamaha Jog RR, Piaggio NRG MC4, mindegyikről van link!?
A km és a kora miatt én a Yamahát venném, 2. nekem a Kymco, aztán a Piaggio. Peugeot-t tuti hogy soha nem vennék.
Igazából szerintem a Yamaha a legmegbízhatóbb, de azt mondják, hogy mára már a Kymco, Piaggio, Aprilia, Keeway stb. márkák is nagyon jók, van hozzá rendesen alkatrész és szerviz. Szóval a 3 közül te döntöd el, amelyik jobban tetszik. De még egyszer mondom, a km és kor miatt a Yamaha nekem egyértelmű befutó lenne itt.
Nekem ami legfontosabb robogó vásárlásnál:
2T
Léghűtés.
Karburátor.
(Ilyen legyen)
25 éve robogózom.
Meg is válaszoltad.
+ Dinamikusabb is mint a 4T.
és fényévekkel megbízhatóbbak is. Valóban azért, amiket leírtál. Minél jobban túl van bonyolítva, annál több a hibalehetőség. A vizeseknél még a fagyállózásra is figyelni, holott télen nem is biztos hogy használod, stb.
Az injektoros robogók meg külön állatfaj... Aki egy kicsit is benne van, és hallott már pl az Aprilia Di-Tech csodájáról, annak nem kell ragozni...
A vízhűtés lényegét még nem értettem meg soha. Mentem már levegőssel egyhúzamban 150km-t majdnem teljes gázon. Semmi nem történt.
De mentem vizessel is ami 5km-enként felforralta a vizet, többel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!