Láttam egy videót amiben egy gti golf ugy megy mint egy x5 m, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
A video oroszorszagban nagy forgalomban keszult, a gti 220 lóerejével gyonyoruen tartja az iramot a bő 500 lovas bmw vel. Egyeszeruen nem értem hogy nem hagyta ott a golfot a bmw2017. márc. 20. 15:07
1/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam: https://www.youtube.com/watch?v=mUBVlo5pnUU
2017. márc. 20. 15:09
2/9 anonim válasza:
A bmw egy két és fél tonnás monstrum, magas súlyponttal, ami egy ilyen sok manőverezést igénylő terepen nem előnyös.
Üres, egyenes szakaszon otthagyta volna simán.
Ebből is látszik, nem mindig a sok lóerő számít.
3/9 anonim válasza:
Érdemes lenne ugyanezt emgnézni egy olyan terepen ahol nincs forgalom, már elhet ott gondban lenne a Golfos emberke...
5/9 anonim válasza:
A BMW nem is lett volna hol elhúzzon, egy sokkal gyengébb autó is tudott volna utána menni.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: haha azért ez nen így van. Néhol látszik hogy a bmw s bele ad apait anyait amikor pl cikàzik az autók között vagy amikor padlógázzal hajtott a golf meg szepen utána. Egy gyengébb autóval is lehetett volna utána menni mert sokat várt a bmw s, de az iramot amikor megindult biztos hogy nem tartottad volna vele
2017. márc. 21. 08:23
7/9 anonim válasza:
Na és azt honnan tudod, hogy ott padlozott, nem csak kicsit erősebben gyorsított?
8/9 A kérdező kommentje:
Mert amikor nem volt előtte senki akkor indokolotlan lett volna csak félgázzal menni
2017. márc. 21. 16:12
9/9 anonim válasza:
Szóval akkor gyorsításkor te csak a padlógázt ismered? Hidd el, sok olyan ember van aki nem csak azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!