Czifra Sándor kérdése:
Milyen krossz motort vegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni krosszozni és nem tudom hogy milyet vegyek azon kívül, hogy 2 üteműt és nem nagy köbcentist (125) néztem sokat (kx,cr,yz,rm) melyik a legjobb? 125-ös nem nagy kezdésnek? Eddig volt egy komolyabb simson-om (12 lovas) meg egy enyhén tuningolt robogóm, mindkettővel „terepeztem” néha.2017. márc. 19. 22:13
1/7 anonim válasza:
125-ös motor az rendben van, ha ügyes vagy, akkor elboldogulsz vele. Azt vedd, amelyikből jobbat találsz, a Kx, CR és YZ mind nagyon jók, az RM picit alulmarad a másik háromtól, de nem rossz az sem.
2/7 A kérdező kommentje:
250-es túl nagy lenne amúgy?
2017. márc. 20. 09:04
3/7 A kérdező kommentje:
Ja és 178 centi vagyok, az elég magasság a krosszokhoz?
2017. márc. 20. 09:05
4/7 anonim válasza:
Én az Apriliat mondanám, mert az Rotax blokkos. Crossozáshoz felhúzathatod a blokkot 40 lóerő felé, és azért ott már elég erős, eleinte sok is lesz.
Ja, azért ez a 12 lóerős Simson elég komolytalan kijelentés. Simsonnál csinálhatsz bármit, 9-10 lóerőtől nem lesz erősebb, és akkor már nagyon turbós.
5/7 anonim válasza:
CRből mindenképp '98 feletti alu vázast vegyél
RMnél az első teleszkópra figyelj milyen, a többiből meg csak '00 felettit vegyél és jó lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 21. 12:51
7/7 anonim válasza:
250-es 2t-semmiképp nem ajánlom.Persze el tudnád vezetni de sokkal könnyebben megtanulod az alapokat a 125-össel.A 250-es még a profiknak is nehezen kimotorozható.Túl vad és hirtelen erejű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!