Kamionosok amikor új, ismeretlen traktort kaptok akkor szoktatok kérni "kezelési kisokos" kézikönyvet, amikor számtalan még nem látott gomb, funkció és egyéb van?
Akik 25 éve a szakmában vannak, és eddig régebbi kamionnal jártak, nehezebben boldogulnak ezekkel az új kütyükkel, mint a régiek :D
Meg aztán mindegyik kamionban a fő funkciók nagyjából ugyanúgy működnek. Ha mégsem boldogulsz valamivel, akkor megnézed a könyvben, de manapság már a youtube is tele van kamionos videókkal, ahol az utolsó kis rejtett gombig mindent bemutatnak, hogy mire jó.
Most vagyok pályakezdő, és a tapasztalt kollegák autóit rakom elő betanulás gyanánt.
Több autóval is megyek egy nap. A gimbokon a kapcsolóko az elrendezésben van különbség, a piktogrammok általában egyformák, és egyértelmüek. Ha valamit nem tudsz, akkor a könyv általában a kocsiban van, vagy hirtelen fellépsz a telódról a netre és google. :)
De rászánok a telephelyen 10-15 percet és gyorsan átnézem a kocsit... ha találok tapasztalt kollegát megkérdezem... :)
Jött egy protekciós, nagyon nagy arcú srác, hatalmas egoval. Első útja Ankara(én is oda mentem, jött utánam)
Aztán Ankarában megkérdezte, mi az a kis gomb a váltógomb alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!