"Bálna" Mercedesben érdemes gondolkodni?
igen, van egy ismim, ő el akarja adni..jó kis gép, jól gyorsul, belül is szép...de régi..pl. a felniknél elég gázos. Amúgy ezüst. 2,5 tonnás...valami SL ? azt hiszem.
Ha érdekel írj privit de most beteg egy hétig bizti nem érem el! Nekem is tetszik a kocsi /is/, automata váltó..faborítás, állítható ülések..
Mindig és mindenhol érdemes gondolkodni, nem csak bálna merciben.
Sajnos sokan beülnek a bálna mercibe és utána úgy érzik, hogy nem érdemes benne gondolkodni.
En is sokat gondolkodtam a balnaba, de a regi A8 akba is.
Aztan mindig rajovok h ez mem veletlenul volt az akkori elit gazdagok kocsija...
2.5 tonnat mozgatni kell. Ne alltasd magad h nem iszik sokat!!! Tele vannak elektronikaval, vmi tuti mindig elromlik es arany áron lehet hozza minden. Jeep Cherokee-t is akartam.. De nem nem nem. Ez nem az atlag fizeteshez valo. Csabito a masfel millio de valoszinu h arra még ugyanennyit ra kell kolteni+ atirni ami a teljesitmeny miatt nem ket forint!!!!!!
1-2-3 vagyok és egyetértek utolsóval igaza lehet!
És vedd hozzá hogy marha nehéz parkolni vele, nem egy elhanyagolható szempont, látom a barátomon is hogy küzd..
hiába az automata váltó.
Nézz egy kedves kis Fordot, véletlenül az is van eladó nekünk :)))) Ford Ká. Kicsivel kisebb, de nagyon jól gyorsul, viszont nehéz és drága az alkatrész hozzá az mondjuk igaz!
Tényleg attól függ mire kell az autó: városban akár egy kis Suzuki is megtenné, olcsó hozzá az alkatrész..
a párom gépeket visz benne azért kell a nagy..
Akkor kilövöm a Bálnát. :)
De mindenképpen valami "minőségibb" hosszabb útra szánt kocsit nézek. Lehet, hogy egy Passat, vagy egy SuperB lesz a dologból.
"Nézz egy kedves kis Fordot, véletlenül az is van eladó nekünk :)))) Ford Ká."
Itt már dőltem a röhögéstől...
"Kicsivel kisebb, de nagyon jól gyorsul, viszont nehéz és drága az alkatrész hozzá az mondjuk igaz!"
Ezen meg egyenesen besírtam. :D "Kicsivel kisebb" - lol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!