Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Keeway x-ray 50 es...

Roli96 kérdése:

Van egy Keeway x-ray 50 es supermotom de nem akar menni, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Amikor megvettük subertű a maxon volt, 0,9 es fúvókával és ömlött bele a benzin, evett is 5,5 liter 100 on, de legalább ment 50-60 at. jelenleg kapott egy új hengert dugóval, gyűrűvel... eltelt egy kis idő és egyre rosszabbul megy, próbáltam 0,5 től 1,1 ig a fúvókákat nem igen változik ahogy a tű sem. Jelenleg az a helyzet hogy szét lett szedve és a henger tökéletes állapotban van, tű maxon fúvóka 0,8, a gyertya képek tökéletesen őzbarna, elindulásnál ha fél gáznál jobban húzom neki szivató nélkül akkor lehörög, visszább engedem újra el kezd húzni, eltellik 1-2 sec kicsit fewljebb megy a fordulat és tudom jobban huzni neki de nem sokkal. Álló helyzetben is van olyan ha odarántokneki felpörög, de van mikor lehörög és nem tud kipörögni ÜRESBEN! Ha úgyan ezt szivatóval csinálom akkor mindig felpörög hörgés nélkül, van valakinek ötlete mi lehet a gond?

gyújtás jó, préshézag jó, gyertya jó.

előre is köszi

2017. márc. 15. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Utángyártott hengerekről nincs jó tapasztalatom, ne tudom hogy ez is az. Dugattyú és gyűrű is jó állapotban van? Esetleg magasabb úszószint kellene neki, vagy a súbert feljebb tenni. Keverék csavar jól van beállítva? Légszűrő , kipuffogó rendben van?
2017. márc. 18. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
a henger eltért az elözőtől, 1 mm el magasabb volt a préshézag ez le lett esztergálva, a subertűnél volt állitva 1-4 ig nem nagyon változik, az az érdekes ha kicsit felpörög és akkor nyelezem akkor fel is megy a fordulat csak alacsonyabbnál hörög le, de ott se mindig, tegnap mentem vele ugy hogy a levegőnyilás felét leragasztottam, igy nyélen se hörgött viszont nem pörgött fel a fordulat csak a szokásos negyedére nagyon max felére. úszoszint is let probálva alacsonyabban és magasabban is. hs viszont nem váltom le és hagyom pörögni a motort akkor pörög mondjuk 8000 et, majd 4-5 sec mulva gondol egyett berángat és felmegy 10-12e re is, majd ha leválom 2 be akkor elkezd huzni majd lehörög lefullad és elkezd ömleni a benzin az úszóház túlfolyóján, ha megkocogtatom a karbit újra jó, valamiért fent akad az úszó ha nagyon pörög. Továbbá tegnap lettem figyelme arra hogy a kipufogónál nyom egy kevés olajat, 1:50 essel megy, szoval elképzelhető hogy főtengelyszimeringes és farsot sziv? és nincs elősűrítése?
2017. márc. 19. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy főtengely szimering csere biztos nem ártana. A légszűrőt, és a levegő teljes útjàt nézd át.
2017. máj. 13. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
szimering cserélve lett, henger tömítések is, membrán is, jelenleg csak szivatoval képes fordulaton maradni (alapjárat 2x) és akkor is csak negyed gázzal. Ki lesz probálva másik karburátorral, irom majd mik a fejlemények
2017. máj. 13. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

3 féle karburátorral lett próbálva azzal sem megy, vissza lett rakva a régi henger régi dugo ugyan az a helyzet. csak szivatoval hajlandó tartani az alapjáratot és azt is csak ugy hogy félig húzom a gázt....

szimering cserélve, hengerfejtömítés is, hengertömítés is, 2 blokk fél között újraszigetelve, membrán cserélve.

2017. máj. 22. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!