2009-es 1.8-as civic-ben mi cincog/rezeg?
Figyelt kérdés
100-110 km/h felett a jobb oldali kijelző (ahol az időt mutatja) irányából rezgő/cincogó hangot ad. Talán ahhoz a hanghoz tudnám hasonlítani amikor két elektromos vezeték összeér. Teljesen véletlen szerűen 15-20 másodpercenként csinalja. Gáz adásra/elvételre, fékezésre is csinalja, út minőségtől függetlenül. Átnéztem minden zugot, nem hagytam-e ott vmit ami rezeg. A műszerfalon is végig nyomkodtam mindent, hátha csak az. Kizárólag 100 km/h felett csinalja. Vkinek ötlet, h mi lehet ez a zaj?2017. márc. 14. 19:04
1/6 Tomcatters válasza:
Haaat lehet a radiobol jön .... generator szokott interferenciat gerjeszteni
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám ezt kideríteni? És mit tudok tenni, ha a generátor az? Csere?
2017. márc. 14. 19:25
3/6 Tomcatters válasza:
Nem cserés nekem is csinálja ,nem figyelek oda ra nekem egy 2004 12. Havi Accord van
4/6 Tomcatters válasza:
Azert csinalja gazadasra meg elvetelre mert ahogy novekszik/ lassul a fordulat valtozik a toltesi veszultseg minimalisan
5/6 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem tudok nem odafigyelni:). Bármiféle zaj nagyon tud zavarni, mar próbálkoztam, hogy hangosra tekerem a zenét de akkor is csak azt fülelek, hogy csinálja-e még. A válaszodat köszönöm.
2017. márc. 14. 19:33
6/6 Tomcatters válasza:
Az a baj,h ez gyarilag ilyen nagyon sok autonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!