Audi tt-hez hasonló autók? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most egy TT-m van viszont le szeretném cserélni és arra lennék kiváncsi, hogy milyen t-hez hasonlóan sportos járgányokat tudtok a max ár kb 2 millio forint. (Németből is jöhet a 2 millióba nem számit bele a papíroztatás + behozatal.)
Válaszokat előre is köszönöm.
2017. márc. 14. 17:02
1/10 anonim válasza:
Szerintem te a coupé formára gondolsz úgy eleve. Arra keress rá neten. Ami tetszik, vedd meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a coupera ez lemaradt! :)
2017. márc. 14. 17:40
3/10 anonim válasza:
Ha hasonlítani akar hozzá, akkor Peugeot RCZ. De amúgy vannak jók: Mazda MX-5, Porsche carrea, Mitsubishi eclipse, Opel speedster, Renault spider.
4/10 anonim válasza:
Peugeot RCZ, olyan, mintha TT klón lenne. És jó autó.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó és tetszik is, de nagyjából 3millio ft (még németországban is) ugyhogy sajnos az kilőve.
2017. márc. 14. 20:33
6/10 anonim válasza:
Mikori TT-d van most? És mi a gondod vele? Ha régi cseréld újabbra ha belefér. Ha valami más akkor az előző váloszokból válassz.
7/10 A kérdező kommentje:
1. generációs tt-m van. És sajnos öreg már. elég sok nyűge jött elő ami nem olcsó mulatság, ezért is szeretném valami újabra cserélni.
2017. márc. 14. 21:17
8/10 anonim válasza:
Toyota MR2, Smart Roadster-Coupé
9/10 anonim válasza:
Én mindenképp újabb TT-t vennék.
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos az újabb tt-ből is 3millio körül lehet kifogni normálisabbat. Ha lenne rá pénzem én sem gondolkodnék egy percig sem.
2017. márc. 15. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!