Mi a véleményetek a Citroën C5 ről?
Figyelt kérdés
Tehát mi a véleményetek a Citroën C5 ről 2.2 Hdi motorral és autómata váltóval illetve 2003 as évjárat.
(Munkábajárós autónak kéne, és emellett elég jó állapotban van és Full extrás)
2017. márc. 14. 17:00
1/3 anonim válasza:
Francia autót nem vennék. Elsősorban az elektromos meghibásodások miatt. Az biztos, hogy az elektromos rendszer nagyon át kell nézni vásárlás előtt. És itt nem csak az ablakemelőkre, az ablaktörlőre és a rádióra gondolok.
2/3 anonim válasza:
Apámnak ilyen autoja van, igaz benzines. 250e km fölött jár már vele. Komolyabb kiadás a kuplung és vmi fenetudja mi a kormány műben. Ezeken kívül semmi gond nem volt vele. A cd táron kívül az elektronika is tökéletesen müködik. Nem egy nagy élmény vezetni, ez mondjuk nem meglepő a méreteiből kiindulva. Viszont iszonyat kényelmes. Ebben az ár kategoriában sztem a legkényelmesebb és szinte bármi belefér. Sztem érdemes ilyen autót venni, ha az ember talál jó állapotban lévőt.
3/3 anonim válasza:
Van a családban egy 1.6 HDI C5-ös (2007), 190e KM-rel, komolyabb baja nem volt még, elektromos probléma max olyan ami egy gyújtáselvétellel meg is oldódott magától. Az ugyanilyen korú Passat (2006) viszont évente 1-2x szervizben van, mert mindig letilt valamilyen probléma miatt az elektronika, pedig abban is 188e KM van. Szóval nem értem ezt a francia autó=elektromos probléma dolgot, mert nálunk eddig mindig fordítva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!