Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 hete eladtam az autót de a...

1 hete eladtam az autót de a vevő aki a cégtől kött nem töltötte ki rendesen az adásvételit. Mi a teendő? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Okmányirodába mondták hogy hiányzik a céget képviselő neve. Illetve amikor mondtam hogy még kellene rá két tanu, akkor aztmondta hogy nem kell, de most az okmányirodába mondták hogy egy magánszemélynél kell.

Fehívom majd és mondom hogy jöjjön és intézzük el de mivan akkor ha aztmondja hogy nem? Ilyenkor bemenjek a rendőrségre vagy mit tegyek?

Mellesleg a Billeg Argon Trade Kft. vette meg az autómat, nemtudom mond-e valakinek ez valamit.

2017. márc. 13. 11:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem megyek del pestre az nekem baromira messze van
2017. márc. 19. 08:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A törvény az,hogy nem veszik le a nevedről az autót még a vevő át nem íratta a nevére.Te ,ha le is jelented és azt elfogadják,ha minden ok.De nem attól számít a tulajdonos váltás,ha nem mikor az ő nevére kerül,akkor írják be az adásvételi dátumot az autó új forgalmijába.Addig minden hivatalos papír a te nevedre fog menni és neked kell bizonyítani,hogy nem te használod a verdát.A hiányosan kitöltött adásvételi 2 tanú nélkül nem sokat ér az átíráshoz pedig kevés,mert semmit nem ér.Futhatsz ez ügyben pár kört még.Én minden képen csinálnék egy hivatalosat céggel,vagy a vevőn keresztül.Így a kötelező biztosítás,teljesítmény adó is a neveden marad.
2017. jún. 11. 13:31
 13/13 A kérdező kommentje:

megoldódott.

a rendőrségen elhajtottak, míg az ORFK-nak küldött e-mail hatásosnak bizonyult, és már a megyei bűnügyi osztályon van.

A rendőrség levette a nevemről így már nem az én saram az autó (hálistennek) :)

2017. jún. 20. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!