Miért folyik az olaj 2 ütemű motor kipufogójából?
Figyelt kérdés
Van egy 50 ccm-es motorom.Tudom,hogy valamennyi olajat köpnie kell mivel 2T,de szerintem most túl sok olajat tol ki magából a kipufogó.A kipufogó minden toldásánál vastagon jön ki az olaj és ahogy folyik ki a blokk oldala is tiszta olaj.Emellett a kipufogó végéből is annyi olaj jön ki,hogy a hátsó villán is látszódnak az olajcseppek.Mi lehet ennek az oka?2017. márc. 12. 16:28
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,bocsi ezt elfejeltettem. Külön olajozású a gép.
2017. márc. 12. 16:36
3/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen olajat használsz?
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz az olajszívattyúd és sokat adagol vagy nem hozzávaló az a 2T olaj. (gondolom 2T olajat használsz)
Pl nagyobb teljesítményű vagy tuning motorokhoz/robogókhoz való 2T olajat nem tudja rendesen elégetni.
5/5 A kérdező kommentje:
Castrol power 1 2T olajat használok. A gyár is ezt írja a szervíz könyvbe.
2017. márc. 13. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!