Ha visszahívják az autómat, de ez nekem 130 km-t jelent, akkor az útiköltséget visszaigényelhetem a cégen?
Ezt talán a cégtől kellene megkérdezned, nem?
De amúgy mi az, hogy visszahívják? Hova? És milyen cégtől akarod behajtani az útiköltséget? Nem világos.
Amúgy nyilván, jobb cégeknél ezt megtérítik, ha kérsz számlát az utazásról.
Más "hibája" miatt nehogy már nekem kelljen matricát +8e ft üzemanyag költséget vennem...,már elnézést.
Szerintem ha a maszek műhelybe is elszúrnak valamit akkor nem mondják azt,hogy a vevő csináltassa meg mégegyszer.
"Más "hibája" miatt nehogy már nekem kelljen matricát +8e ft üzemanyag költséget vennem...,már elnézést. "
Pedig ez így van. Neten rendeltem egy telefont, hibás volt, és a saját költségemen kellett vissza postáznom, hogy garanciában azt kicseréljék! Tanulság: Következő telefont ott vettem, ahova személyesen vissza tudom vinni, ha gond van, vagy legalábbis van a közelben márkaszerviz.
Joggal mondhatják, hogy ez a te bajod. Miért ott vettél autót, ami messze van?!
Persze ezt boxold le velük, itt semmiképp nem fogsz választ kapni a kérdésedre. Ez a cégtől függ, mennyire megértőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!