3550 Nm forgatónyomaték mire elég? Ha például rosszfiúk autókkal barikádozzák el az utat, egy FH16-os el tudja azt a néhány autót tolni maga elől? ( Illetve ütközéskor egy FH16-os, vagy egy amerikai csőrös elég biztonságos? )
Jajj na 1-es, ezen most nagyon röhögök :)) Bár belegondolva nem is olyan vicces.
Amúgy gyári állapotban, rács nélkül szétmenne az egész kamion már az első ütközésnél, legalábbis egy európai biztos. Nem a lóerővel meg a nyomatékkal lenne a baj.
Nem tudtam, hogy ennek az elfajzott, veszélyes ISIS-nek ilyen jó "himnusza" van! :) Nagyon kellemes. Kár, hogy tudjuk mi van mögötte...
Hiába akartál önkéntes humor heroldot játszani első, ez most nem jött be. :) Sőt épp ellenkezőleg, pozitív hatást váltott ki a trollkodásod. ;)
És nyugika van, higgadj szépen le, értettem nagyon is jól a félrement célzást, csak azt felejtetted el, hogy én vagyok az akit védeni kell az önjelölt terroristák (és ami miatt kiírtam a kérdést: az aljas senkiházi kocsikat leszorító tolvaj bűnözők) ellen.
"Amúgy gyári állapotban, rács nélkül szétmenne az egész kamion már az első ütközésnél, legalábbis egy európai biztos."
"Egy csőrös valamivel biztonságosabb ütközés esetén."
Akkor mit javasoltok, mi az ami ezt az ingyenélő mocskos aljanépet játszva leszorítaná, ha egyszer támadni akarnának?
Egy BTR 90-est túlzásnak érzek...
...túlméretes mivoltából még csak ki se mehetne közútra. Esetleg útvonalengedéllyel. Vagy még azzal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!