Audi a4 vagy Bmw 3-as?
Ha az alábbi 2 közül terveznétek venni,melyiket választanátok?
2006-2007-es modelleken gondolkodom.
Bmw e90 vagy 91-es Audi esetében is mindegy a kivitel.
Audiból a 140 le-s erdekel a Bmw-ből a 163 vagy 143 le-s (318)
Melyiket,milyen kivitellel választanátok? Úgy látom a kombikból több fut mindenhol. Az a4-es kombiban talán szebb,inkább a6-os sedanmint a4 sedan, bár nagyobb kategória nem kell.
Esetleg milyen más nem prémium, automataváltos kocsit ajánlotok? Ez esetben 1,5 millióig. Minimum 2006-tol .
Elsősorban a kombikat részesítettem előnyben,mert volt eleje,hátulja a sedanoknák pl a4 hátulja meg a bmw-nek is 0 ,de nem csomagtartószempontjából. Egy a6-nak vagy e60-nak van eleje hátulja..
Az utóbbiidőben megtetszett az e90 a sedan de a4-es nem igazán tetszik,mint sedan.
Kategóriák között mekkora eltérés lehet fenntartásban?
Pl Audi a3a-a4-a6 vagy 1-es-3as-5-ös Bmw-nél?
Az e90-re pályázok,de tetszik az audi is.
Az mi hogy a szedánnak nincs hátulja? De egy A6-nak már van? :)
Egyébként minden tekintetben A4
Ha nem számítana az ár,biztos,hogy a legújabb modellek közül válgatnék. Egy Mercedes cla vagy Audi q5, Bmw 4,x4 ilyesmik között válogatnék, zek első generációs,új modellek.
Az audi akkortetszett meg,amikor az 5 szögű nagy hűtőrácsos lett.
Az a4 nincs hátulja,ez alatt azt értem,hogy tul rövid formátlan,inkább a kocsi elejével meg közepével foglalkoztak és eszükbe jutott,hogy lemaradt a hátulja és oda raktak valamit. Az a6-nak van eleje van hátulja, formásabb.
Egy ismerősömnek a3-asa van de az is olyan fapados semmilyen.. Kivül audi belül meg felszereltségileg átlag autó.
Egy munkatársamnak e91-es bmw-je van 320d elfogadnám azt,ha automata lenne.
Barátkozom az a4-es kombival,de talán az e90 közelebb áll.
Elkéne dönteni mi kell. Jó felszereltségű autó vagy "potencianövelő" autó.
(Ne értsen senki félre én is Audi-t venném.) Ezt úgy értem, hogy Audi-ból az alapmodell 2x annyiba kerül mint más autóból a fullos. Pl. Opel vs Audi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!