Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia RS 50 jó lenne első...

Aprilia RS 50 jó lenne első motornak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Éppen jogosítvány előtt állok és az A2-es típusuból fogok vizsgázni hamarosan. 17 éves múltam januárban és nyárra szeretnék valami motort. Azért tervezem az A2-t mert az később is minden igényem ki fogja elégíteni de viszont persze logikusan nem szeretnék rutin hiányában nagyon erős motorral kezdeni. Fontos volt számomra ,hogy "verseny" kialakítású legyen mert többnyire ezek a kinézetűek tetszenek nekem. Innen jött az Aprilia RS 50 és a Yamaha TZR 50 de nekem őszinte leszek az Aprilia jobban tetszik. A kérdésem az lenne ,hogy ajánlanátok-e nekem ezt a motort? Illetve ,hogy ha jól tudom 50cm3-as motorokra nem kell rendszám és sajnos nem közlekedhet vele az ember autópályán és nem szállíthat utast mert segédmotornak számít. Azonban nekem ez a 2 nagyon fontos szempont lenne így kérdem én ,hogy legális keretek között kizárná-e a választást? Vagy esetleg van rá mód ,hogy rendszámot kaphasson vagy valamiféle engedélyt utasok szállítására és autópályán való közlekedésre? Előre is köszönöm a válaszokat és elnézést a tapasztalatlanságomból eredő esetleges buta kérdésekért. :)

2017. márc. 9. 15:40
 1/5 anonim válasza:

Képen vagyok, hogy minden 14 évesnek a vágyálma egy ilyen "sport""motor".

Nem vennék még egyszer. Inkább egy 125-ös 4 üteműt vegyél. Ezerszer kevesebb gondod lesz vele.

Lehetőleg naked kialakításút, mert ha elcsúszol vele (úgyis elfogsz), akkor a műanyag burkolat biztosan széttörik, és alkatrész meg aranyárban.

2017. márc. 9. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Valaki aki eppen most csinalja a jogsit,hogy lehet ennyire sötét azzal kapcsolatban amit tanul.......vegyel valami rendes 125-öst es minden problemad megoldodik!
2017. márc. 9. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltad az A2-őt, akkor minek 50-es motor???
2017. márc. 9. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most fogok menni vezetni A kategóriát ha végre jó idő lesz és elindul. Én egy honda cbr 600-asra pályázok. Ja meg egy babettára ha megtanultam vele vezetni.:'DDDDD
2017. márc. 9. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Mivel nincsen rutinom és A2-vel kezdem a jogosítványt de azért azt teszem le ,hogy később ha meglesz a rutint lehessen nagyobb motorom is de azért akarok elsőre kisebbet mert van bennem felelősség tudat és szeretnék lépésről lépésre haladni.
2017. márc. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!