Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meglépő, hogy a Peugeot 3008...

Meglépő, hogy a Peugeot 3008 lett az év autója?

Figyelt kérdés

20170306_az_ev_autoja_2017_peugeot_3008

Szerintem is jól sikerült.

Állítólag annyira kapós külföldön,hogy kapacitási problémákat okozott az 5008 gyártásának megkezdése.Emiatt késett is a modell

2017. márc. 7. 05:38
 1/8 A kérdező kommentje:
2017. márc. 7. 05:39
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem meglepő, elég csak megnézni a korábbi győzteseket. Nem is értem mi alapján kapják a pontokat. Elképzelhetőnek tartom, hogy ilyen ki fizet többet jellege van a dolognak.
2017. márc. 7. 06:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Külsőre nem rossz, de a Peugeot meglep.
2017. márc. 7. 06:39
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Mi a meglepő a peugeot-ban?

Én már többedszer vettem Peugeot-ot, közötte voltak német autóim, és sosem értettem, miért szidják a francia autókat.

2017. márc. 7. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Az a forma, amit kitaláltak neki, nagyon gyorsan el fog fáradni. a belseje azzal a kormánnyal komikus.

Az Alfának kellett volna nyerni, nem is kérdés.

2017. márc. 7. 07:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Meglepő.

Nálam kb. az utolsó előtti helyen végzett volna, egyedül a C3-at előzve meg.

Szerintem a Volvónak kellett volna nyernie, rosszabb esetben a Toyotának.

2017. márc. 7. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Ízlésről fölösleges vitázni. Európa 23 országának 58(!!!!!) újságírója döntötte el. Tetszőlegesen kiválasztva 58 embert,

szerintem a bennmaradt 7 modellből (Micra, C-HR, C3, S90/V90, E-Class, Guilia, P3008) bármelyik nyerne legalább egyszer már 10 szavazás esetén is.

2017. márc. 7. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Még szerencse h ezek az "év autója" marhaságok nem a valóságot mutatják. ahogy írták,ki fizet többet valszeg. Ezek az újságírók meg mind azt írják,mondják,amit megmondanak nekik h ezt kell. Lásd pl vezess . hu barmait,90 százalékban csak a francia meg a német szarok reklámozása megy,mert azok pénzelik őket.
2017. márc. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!