Hogyan lehet zöld rendszámot szerezni egy autóra?
Ma láttam egy olyan Golf-ot, amin a tipikus elektromos autókra szerelt zöld színű rendszám volt, viszont úgy okádta a kormot, mint amit a roncstelepről mentettek meg.
Interneten keresgéltem és arra jutottam, hogy a 4-es Golfból nem gyártottak elektromos motorral szereltet. Vagy mégis? Ha tényleg nem, akkor hogy kapott rá olyan rendszámot?
Ilyen nincs.
Az elektromos autók kapják a zöld rendszámot.
Vagy max. átfested. :D
"Mindenki szidja, de azért az eladási listákat magasan vezeti Volkswagen. Botrány ide vagy oda, a legtöbb autót a Volkswagen adja el világszerte, már egy ideje a Toyota-t is megelőzte."
Azért ez egy kicsit túlzás!
1. Alig pár ezer darabbal adott el többet a vw a toyotánál
2. a vw csoport a vw, audi, skoda, seat, ducati, scania, man... együttesn adott el annyit mint a toyota a lexussal, és a daihatsuval.
3. a toyotanak legalább kétszer akkora haszna van egy eladott autón, mint a folksvagennek.
Ha azt hiszed, hogy az a fajta vagyok, aki azt szereti, ha valami kormol, akkor el vagy tévedve, a szmókendsármos hülyegyerekeket én is utálom, és dízelt amúgy sem vennék.
Akármit mondasz, a Golfok akkor is jó autók. És nem a 20 éves szarokról beszélek, hanem az újabbakról. Egy hetes Golfot előbb fogadnék el, mint egy A3-mat, sokkal szebb, műszakilag meg ugyanaz. Nem tudom miért kéne többet költeni rá, mint bármilyen más autóra. Én 2 év alatt olajcserén kívül másra nem költöttem, ötösöm van. Persze nem is a fapadosokat kell az Ódihoz hasonlítani, az enyém azért jól fel van szerelve, és jóval kényelmesebbek az üléseim, és több extrám van, mint ismerősöm Audijában. Persze ő a 4 karikáért fizetett fél millióval többet, attól még az enyém többet tud.
De részben igazad van, hiába jó márka, a sok hülyegyerek miatt lenézik... Ez az egyetlen ok, amiért más márka felé is kacsintgatok. A laikus csak annyit lát, hogy nézd már micsoda Audi, de a mögötte guruló VW-t észre sem veszi, amikor lehet többet tud, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!