Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vége van az Opelnek, vagy...

Vége van az Opelnek, vagy most lesz jó?

Figyelt kérdés
Az Opel európai részlegét felvásárolta a PSA konszern. Francia autó lesz az Opel a - közhelyek szerint - tele elektronikai hibákkal, vagy végre lesz jó motorjuk ami nem zabálja az olajat? :)

2017. márc. 6. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem inkább vége lesz nekik....
2017. márc. 6. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

"tele elektronikai hibákkal".

Ez igaz volt,mondjuk úgy a 95-2000-es autók egy részére.

Azért divat manapság is szidni,pedig a mai semmivel sem rosszabb...,mint egy volkswagen.

2017. márc. 6. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak adnak a szarnak egy pofont.
2017. márc. 6. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
#2: Azért emlegettem a közhelyeket. Amúgy nekem is francia autóm van, tele Siemens alkatrészekkel, csak az ablaktörlőn van Valeo felirat. :D
2017. márc. 6. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Az európai autók jelentős része ugyan azon beszállítók termékéből rakódik össze.

"Francia autó lesz az Opel..."

Mért, eddig amerikai autó volt, amíg a GM volt a tulaj?

Semmi nem fog változni. Más a tulaj, az esetleges profit más zsebében landol. Ennyi a különbség.

2017. márc. 6. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
2%
"semmivel sem rosszabb...,mint egy volkswagen." Na,a napi móka is megvolt. Inkább nem kommentálom. :) Oda kerüp,ahivá való végre. A "cseles(f@s) franciákhoz". Azon szoktam visítani,mikor a pályán egy cseles francia (legyen mondjuk 207es ) repeszt,és arra épvez,hogy 4400-4800as forsulaton pörögve megelőzött egy Superb-t, vagy A4et,Passatot,stb. Na ekkor mondom magamban én is,hogy " ilyen ez a cseles francia!";)
2017. márc. 6. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... 2000-ig eléggé megbízható dolog az opel én úgy tapasztaltam.
2017. márc. 6. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
*Mármint 2000-es évjáratig
2017. márc. 6. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os, pont például a VW 1.6 MPI-je ami igencsak szeret 4000 felett pörögni a pályán, ehhez nem kevés benzint benyelve és még csak nem is haladós..
2017. márc. 6. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!