Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány évesen tehetem le korlátl...

Hány évesen tehetem le korlátlan nagy motorra a jogosítványt? És milyen feltétellel?

Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
szia nagymotor az a kategoria 21 éves kortol lehet lerakni +pályalkalmasági van de ha elotte van akorl jogsig ami aszem 18éves jkortol lehet akor már 20 évesen lerakhatod csak ugye az dupla pénz
2008. okt. 11. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Félig igaza van az előttem szólónak. Ha előtte nem szereztél jogosítványt A1 vagy Akorl. kategóriából, akkor valóban csak huszonegy éves korodban teheted le a jogsit.

Ha van A1-es jogsid, amit megcsináltál akkor, amikor lehetett, vagyis legkorábban 16 évesen, akkor két év gyakorlat után megcsinálhatod a korátlanra is a jogsit. Akkor nem kell újból kezdenedaz egész hercehurcát, azt hiszem kell venned kettő rutin-, illetve két forgalmiórát majd vizsgáznod kell, hogy ezt tudod.

Ha tizennyolc évesen megcsinálod az Akorl.-t akkor rá két évre, tehát 20 évess korodban megszerezheted a korlátlan jogsit, ugyanazokkal a kitétekkel.

Remélem segítettem.

2008. okt. 17. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Syasztok........Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, sokat segítettetek.........Azt szeretném még plusszba meg kérdezni, hogy nekem meg személygépjármúre a jogosítványom és, hogy nincs e lehetőség egyből korlátlanra letteni valamikor?????LÉCCI VÁLASZOLJATOK!!!!Kösy
2008. okt. 18. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem... Amíg nem vagy huszonegy, addig nem. Hány éves vagy?
2008. okt. 18. 12:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Most töltöm a 18-at..........

De azt tudom, hogy most még nem tehetem le korlátlanra, csak arra vok kiváncsi, hogy B-s jogsi után le tehetem-e e gyből az A korlátlant..........

Remélem igen, mert ideg bajt is kapok, ha végig kell "játszanom"

Akorl -ot utána meg a korlátlant.........

Remélem értitek, hogy ezzel mit szeetnék kérdezni........

2008. okt. 24. 12:13
 6/6 anonim válasza:
A "B"-s jogsi megléte, illetve meg nem léte nem befolyásolja h mikor teheted le az "A" jogsit. Az "A"-t leteheted legkésőbb 21 éves korodtól, 20 évesen, ha van 2 éve "A korl" jogsit, vagy 18 évesen, ha van 2 éve "A1" jogsid. Az, hogy mióta van vagy nincs "B"-s jogsid nem befolyásol semmit.Remélem segíthettem. Máté
2009. nov. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!