Hány évesen tehetem le korlátlan nagy motorra a jogosítványt? És milyen feltétellel?
Félig igaza van az előttem szólónak. Ha előtte nem szereztél jogosítványt A1 vagy Akorl. kategóriából, akkor valóban csak huszonegy éves korodban teheted le a jogsit.
Ha van A1-es jogsid, amit megcsináltál akkor, amikor lehetett, vagyis legkorábban 16 évesen, akkor két év gyakorlat után megcsinálhatod a korátlanra is a jogsit. Akkor nem kell újból kezdenedaz egész hercehurcát, azt hiszem kell venned kettő rutin-, illetve két forgalmiórát majd vizsgáznod kell, hogy ezt tudod.
Ha tizennyolc évesen megcsinálod az Akorl.-t akkor rá két évre, tehát 20 évess korodban megszerezheted a korlátlan jogsit, ugyanazokkal a kitétekkel.
Remélem segítettem.
Most töltöm a 18-at..........
De azt tudom, hogy most még nem tehetem le korlátlanra, csak arra vok kiváncsi, hogy B-s jogsi után le tehetem-e e gyből az A korlátlant..........
Remélem igen, mert ideg bajt is kapok, ha végig kell "játszanom"
Akorl -ot utána meg a korlátlant.........
Remélem értitek, hogy ezzel mit szeetnék kérdezni........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!