Milyen motort ajánlanátok a lenti feltételekkel?
Figyelt kérdés
Napi 20-30 kilométert használnám városban és úgy néz ki mostantól le kell járnom Győrbe havi 2-3 alkalommal. Korlátlan jogsim van, mindig is akartam nagymotort, de jelenleg egy 150-es robogó teljes mértékben kiszolgál. Maximum 800ezer forint lenne a keret, szempont a megbízhatóság, kényelem, a könnyed 130-as utazó, szélvédelem, viszonylag alacsony fogyasztás és hogy bírja a városi használatot a füllesztő melegben. Vezettem már többféle nagymotort, de nyilván nincs nagy tapsztalatom, ezért a nyomatéktenger motorokat kerülném. Én a sporttúra, túramotor kategóriát lőttem be, CBF600 és társai motorokat. Hasalni, száguldozni nem akarok, én lusta, kényelmes ember vagyok. Imádok motorozni, de most egy megízható célszerszám kell. Köszi :)2017. márc. 5. 12:50
1/4 anonim válasza:
Amit Te is írtál CBF600 jó lehet. Ezen kívül szóba jöhet a 600-as Hornet esetleg a 600-as Bandit.
Más alternatíva nem nagyon vagy, a GS500 és/vagy CB500 nem igazán jó választás szerintem.
Széles utat.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja, Hornetböl az S-t néztem én is, meg a Yamaha FZS600-at. Esetleg SV650 még jó lehet?
2017. márc. 5. 13:19
3/4 anonim válasza:
Jaja, a Fazer is jó választás, azt felejtettem el.
Az SV650 kicsit más tészta a V blokk miatt. :) Egy barátnőmnek volt, ő nagyon szerette (újra olyat szeretne). Személyes tapasztalatom nincs.
4/4 A kérdező kommentje:
Szóba jött még a Yamaha TDM850.
2017. márc. 7. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!