Érdemes lenne még ennyiért, ilyenkor 3-as Golfot vennem?
Ezeknek a 98%-a már szét van rohadva.
Ha meg tudod magad javítani ami elromlik vagy már vételkor sem működött akkor nem kell havonta szerelőhőz vinni.
Ha veszel vigyél magaddal hozzáértőt, úgy a legnagyobb romokat elkerülheted.
Attól függ mennyi a jövedelmed és hogy van-e szükséged rá.
Ahhoz hogy az udvaron nézegessed, azért nem érdemes semennyiért 3-as golfot venned.
Szia. Lehet 280-330 korul venni szép golfot,ha az kell akkor tényleg erdemes hozza ertot vinni magaddal. Ha meg gyujtesz tovább akkor vegyél egy IV-est.
Nekem 1.4es benzines van de nagyon kijövök vele szerintem olcso az alkatrész is hozzá. Renaulthoz kétszer annyiba kettek volna a dolgok amit en néztem. Viszont ha kifogsz egy egyben levo golfot akkor ha kicsit felpofozod felujitod akkor megbízható kocsi lesz belőle. Elsőre ne akarjatok mar olyat venni ami koppra jó kedves válaszolók,ha veszel egy autót minimum vezerles csere meg ilyenek. El kell kerülni a rohadó rozsdás vacakokat amin van egy ket folt ahoz meg egy karosszériást megkérsz kicseréli pl küszöböt. Nem nagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!