Miért nincs a benzinkutaknál a kúton bankkártya terminál, hogy rögtön lehessen fizetni ne kelljen az épületbe se bemenni?
Tudom, hogy külföldön már 25 éve is volt ilyen éjjel-nappali benzinkút, de miért nincs legalább egy-két kútfejen POS terminál?
Ha meg az a lényeg, hogy menj be és vásárolj, mert csak a benzinért nem éri meg fenntartani a kutat, akkor legalább egy "gyorskút" lehetne.
"Olyat nem akarsz esetleg h ki se kelljen szállni a kocsiból,csak F1 módra megtankolnak és mehetsz tovább?"
Sokan csinálják ezt,persze jattolnak is mellé.
4: Tényleg? Hol?
Persze megtankol szívesen a kutas. De nem megy be helyetted fizetni :D
"De nem megy be helyetted fizetni :D"
-de
Kérdező menj már be egy automata kúthoz! Az Auchan áruházaknál van ilyen.
Ami a gond vele, hogy egyáltalán nem gyorsabb a tankolás, mint a sima fizetős kúton.
-Kiválasztod a fizetés módját.
-Ha kp.-t választod dugdoshatod a papírpénzeket, amit nem mindig fogad el.
-Ha kártyát, akkor dugod a kártyát, beírod a PIN-t, megadod mennyiért tankolnál.
-Kipiszkálod a kártyádat a szűk olvasóból.
-Végig tartani kell a pisztolyt, mert nem lehet kiakasztani.
Ehhez képest a sima kúton leveszed a pisztolyt, kiakasztod, közben bármit csinálhatsz, míg tele folyik a tank. Bemész, fizetsz, elhúzol.
Azt nem hiszem, hogy mindig van előtted 5 ember, aki mind kávézik is.
De ha beviszi a pénzt, kihozza a blokkot, akkor az semmivel sem gyorsabb, mintha te mennél be :S
Mondjuk engem nem érdekel, én magamnak tankolok, nem esik nehezemre.
MOLnak volt ilyen, de az egységsugarú felhasználók nem nőttek fel hozzá. Nem értették, hogy miért foglalja be a beírt összeget a banknál, eltévedtek a faék egyszerű menüben, áfás számla fejlécét bepötyögni macerás volt.
Sokkal több munkaidőt vitt el a folyamatos panasz és vernyákolás lekezelése, mintha minden vevő bejött volna a kasszához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!