Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ócsóé' robogót/babettát?

Ócsóé' robogót/babettát?

Figyelt kérdés

Napi 12 km-re kéne kb.

Nyugisabb külvárosi részen munkába járásra, nyáron meg balcsi telekre mászkálásra.

Olyan 40-60ezer forint körülire gondoltam (babetta-robogó); igen, tudom, hogy ezért kétüteműt kapok javarészt, és nem lesz patent, de célra feleljen meg.

Szóval, ennyiért belevágjak, vagy maradjak inkább a békávé bérletnél?

+ nem igen vagyok képben, kell-e valami extra hozzá; B kat jogsi persze van, gondolom sisak is kell (kell, vagy csak javallott? bár az tuti hogy lenne :D), de másvalami? Papírozás? Adók?

2017. márc. 4. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyan,60 ezred van.

4 ütemű robogót majdnem tudsz venni ennyiért.

Babetta ,Simson ,meg társai: olcsók,alkatrészek sem drágák,de folytonos szervízt igényelnek,ha rengeteg szabadidőd van szerelni,és otthon van temérdek szerszám,és benne tapasztalatod OK.

Olcsó legyen,olcsó legyen a fenntartása,és emgbízható?

50 cm 3 ,4 T robogó!

Kb csak tankolod,ha elromlik a javítása alkatrészárban megegyezik a 2T-vel,igaz ha mással csináltatod akkor pl : nem 10e munkadíj,hanem 15,de addig 60x megspóroltad a különbözetet,na meg átlag míg 4x romlik egy 2T addig 1x a 4T.

Fogyasztása fele vagy 60%-a a 2T-nek.

(1-1,5 liter környéke,míg a 2T 2 litert is hallásból szokta ismerni 2,5-3,5 inkább).

A lényeg,hogy ne kínai "FUTONG" meg társait vegyed.Ink legyen 80 a keretd,mint 60.

Sisak kell,papírozás : adásvételi kell,amit magadnál tartasz,plusz a kötelező biztosítás.

2017. márc. 4. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 nagyjából jól beszél, de én inkább a japán kétüteműeket javasolnám. Oké, hogy a négyütem halkabb, de 50 köbcentiből jóval kisebb a teljesítmény és emiatt nehezebb tartani vele a forgalom ritmusát, mint egy kétüteművel.

A Simson-Babetta-Komár és társaikat tényleg el kell felejteni, nézegetésre meg bütykölésre jók, de ha naponta el akarsz jutni munkába, akkor megbízható gép kell.

Honda Tact, Dio; Yamaha Jog, Mint; Suzuki Sepia, Address és ezek a vonalak mentén.

Persze ezek kiskerekűek, ami rossz utakon hátrány.

Ha vacak utakon is mennél, akkor esetleg Aprilia Scarabeo-k között kellene körülnézned, igaz ott a 60 ezer még a kínálat legalja.

2017. márc. 4. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Jog-al meg Dio-val szemezgettem is már :)

kösziköszi

2017. márc. 4. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ,hogy 2 vagy 4T éri meg.

Ahol kell a lendület nonstop pl :egy pest belváros ,ahol nonstop szlalom van meg minden ott lehet a 2T jobban megéri.

Mindenhol máshol,ahol kb 50-nel ellehet lenni ott 4T.

2017. márc. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!