Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladás előtt költeni az...

Eladás előtt költeni az autóra vagy sem?

Figyelt kérdés

Már nézegetem az másik autót. A jelenlegire volna mit költeni de érdemes-e vagy vigyék bagóért.

2008 as autó 1.6 16v 140.000km van benne. ami Semmi komoly baja sincs. a legnagyobb hiba a hidegben visító kinyomócsapágy. (+ fokban már nem csinálja) de ami szemet szúr karcos hátsó szélvédő ( mert hátramenetbe mindig töröl a poros saras cuccot víz nélkül, gyári beállítás) első lökös és gépháztetőn rengeteg kavicsfelverődés, első szélvédőn is van egy.

Mind a négy féktárcsa cserés + betétek.

+ olajcsere esedékes.

120.000 kellet volna vezérlést cserélni. A vezető ülés nagy ki van ülve (kövér vagy na) újra kellene szivacsolni. (kiszakadva a nincs) A klíma tavaly már nem volt a toppon (nem gázhiánya van a kompresszor nem szállít eleget)

Ha tipp-topp lenne 1.3-1.5m között mennek a kínálat legalja 700.000ft környéke.

2017. márc. 4. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Kérj árajánlatokat hogy mennyiért hoznák rendbe amit itt felsoroltál. Árajánlat ingyen van csak el kell vinned a kocsit.

Én megpróbálnám eladni és ha nem sikerül akkor megjavíttatnám.

2017. márc. 4. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne költs rá, mert nem térül meg. Add el így. Én például az a fajta vagyok, aki vételkor féket, vezérlést, és olajat is cserél rögtön, lehet tőled is egy ilyen veszi meg, akkor meg minek költs rá. A többi hibára pedig felhívod a vevő figyelmét. Inkább add el jó olcsón, minthogy költs rá egy csomó pénzt, aztán a végén úgysem kapsz annyival többet, mint amennyit ráköltöl. Vagy lehet el sem tudnád adni.
2017. márc. 4. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából én nem költenék rá.

- Nem nagyon lesznek már mínusz fokok, így a kinyomó csapágy nem probléma.

- Féktárcsákat meg az ülést sem kell említeni. Majd a vevő megnézi, ha akarja.

- A szélvédő meg a kavicsfelverődések... Attól függ. Meg kell kérdezni, mennyiért csinálnák meg. Ezután pedig fel kell mérni, úgy mennyivel érne többet az autó. Ez alapján kell eldönteni, hogy megéri-e megcsináltatni, vagy sem.

Amúgy milyen autó?

2017. márc. 4. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Olajcserét és vezérlést a normálisabb vevők minden használt autón cseréltetnek a vásárlás után, mert az a biztos. + Szervizbe a féktárcsákat is megnézik.

Kavicsfelverődések és karcok normálisak egy használt autón. Az ablaktörlést nem igazán értem, elég nagy marhaság hogy mindig töröl egyet. Az inkább rossz biztosíték vagy valami. Olyan autót nem láttam, amely gyárilag automatán töröl 35 fokos melegben is. Ott valami nincs rendben. Szervizben nyilván meg tudnák mondani, vagy ki tudnák kötni ezt a funkciót.

Úgy költs rá, hogy nem biztos, hogy megtérül a rá fordított pénz.

2017. márc. 4. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Ne költs rá, mert az nem jön vissza.

Én pl. pont így veszek autót, hogy nem tipp-top, de olcsóbb az átlagnál, mert ami nálam cserélődik ki az biztos, és tudom, hogy ténylegesen mikor történt.

2017. márc. 4. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy megcsináltatod és eladod úgy jó áron,vagy hagyod így de akkor annyit is kérsz érte. A hibákat eltitkolni meg patkányság,az ilyenek miatt (mint az egyik válaszadó "ne említsd meg" ) ég be az emberek agyába h külföldről kell roncsot behozni "mert itt csak átverik". Én mikor eladtam a régi kocsimat,semmit nem csináltam meg rajta mert nem érte volna meg,de mindenről tájékoztattam a vevőt korrekt módon,tudta mit vesz meg és így is többért ment el a kocsi egy húszassal mint amire számoltam.
2017. márc. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!