Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a legelképesztőbb...

Mi volt a legelképesztőbb autó amit itthon láttatok?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy ízléstelen autók meg ilyesmi, hanem a nagyon ritka, drága autókra.

2017. márc. 3. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Egymás után kb 8-10 Corvette C6 jött velünk szembe.

Láttam Teslát, Corvette Stingrayt, Ferrarit(kb 2006. évj.), Dodge Ram, 2 Lambo egymás mellett étterem előtt, VW T2 kisbusz...

2017. márc. 3. 19:53
 2/13 petizacc ***** válasza:
93%
DeLorean.
2017. márc. 3. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Hát, így belegondolva... Elég sok Mustangot láttam, meg 1-2 Ferrarit is... Mondjuk egy Audi rendőrautón is meglepődtem, amikor ezek bejöttek a szervhez.

Régi autók, Volga, vagy egy Ikarus 31...

2017. márc. 3. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy rózsaszín Cadilac. Valami ilyesmi:

[link]

2017. márc. 3. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy Bentley...
2017. márc. 3. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ferrari F40. Nem mostanában, hanem úgy 17-18 éve.

Se annál drágábbat, se ritkábbat.

Mondjuk a múlt héten leparkoltam egy 1970-es Mustang mellé, de ugye az nem is elképesztő, nem is annyira nagyon drága és még nem is ritka.

Bentley, Aston, Audi R8, Lamborghini, Porsche és társaik, vagy Ferrarikból a "kommerszebb" darabok (328, Mondial) meg ugye annyira nem elképesztőek, legfeljebb ritkán találkozik velük az ember.

2017. márc. 3. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Ferrari, Lamborghini, Porschék, stb akadnak minden mennyiségben Budapesten például, ha kimentek egy nyári délutánon a városba.

Inkább az volt a nagyon durva, mikor egy konvojban ment legalább 20 Porsche egymás után, legalább 10 cabrio volt belőle, és 911-esek is voltak. Az nagyon kemény volt. Viszont a legjobban akkor szoktam örülni, ha sétálok az utcán, és előkerül egy 60-70-es évekbeli Mustang, Charger, vagy hasonló, hát olyan hangja, mint azoknak, nincs semminek, szinte sírni szoktam örömömben :D

2017. márc. 3. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
2 sávos főúton pirosnál én motoron, egy soha nem hallott hang kíséretében egy Lamborghini Gallardo állt be mellém, majd a lámpától belehúztunk mindketten. Nekem az volt elképesztő hogy élőben látva ilyen autót, olyan laposnak tűnt magamhoz mérve hogy be sem láttam az utastérbe.
2017. márc. 3. 22:12
 9/13 JulesTS ***** válasza:
100%
Pagani Zonda a Váci úton. Eszelős hangja volt...
2017. márc. 4. 00:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Csalok egy kicsit. Pár éve Ausztriában az A2-n láttam egy BMW E26-ot :D

[link]

2017. márc. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!