Melyik használtautó kereskedéstől érdemes autót vásárolni? (weboldal)
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 15:51
1/4 anonim válasza:
Egyiktől sem.
Könnyen átvernek és miért fizetnél egy autóért többet mint amennyit ér, mert ugyan is ők megveszik X összegért és X+1 összegért adják el.
Ha meg piaci ár alatt veszik és normál áron adják akkor azzal a kocsival gond van.
2/4 anonim válasza:
Lehet h van rendes nepper is de azok sem népszerűek a sok tróger miatt. Kereskedésbe 200 ezres kocsit 400-600 ért kapsz meg. Kikozmetikázzák,lemossák és várják az első balekot.Jobban jársz ha magánszemélytől veszel,igaz azok között is van sok szemétláda de nincs megduplázva a kocsi ára. De beütöd a keresőbe pl az AAA autót vagy a murvás kereskedésekről a véleményeket elolvasod,nagyon sok átvert balek sírását megtalálhatod.
3/4 anonim válasza:
Én sem szívesen vennék kereskedőből. Nagyon sok autót megnéztem kereskedésben, elenyésző számban láttam olyat, amit egyáltalán kipróbálni érdemes lett volna. Egyet lefoglalóztam, de ott meg valami gyanús volt, mert a szerződésen nem lett volna tanúm, és a vételár harmada szerepelt volna. Ilyen feltételek mellett semmit nem írok alá. Valami ott nem stimmelt, és utána soha nem láttam volna viszont a pénzem.
4/4 anonim válasza:
Én a weltauto-tól vettem garanciával és nem bántam meg. A garanciát is sikerült érvényesíteni, így a hiba kijavítása (klímakompresszor csere) egy forintomba se került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!