Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Mit gondoltok a Yamaha...

Üdv! Mit gondoltok a Yamaha R1-ről? 2003-as évjárat.

Figyelt kérdés
Attól hogy 2003-as megbízható még? Tudja rendesen még azt a 150le-t? (persze rendben tartott szép motor, nem széthajtott leharcolt) 29000 km-rel.

2017. márc. 3. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
évi 2100km azt is valószínűleg beindít 1 percig járat aztán 2-3 km keresztül megy a péniszmutogatás majd leállít pózol majd ismét beindít és így tovább, manapság a motor a buzulás eszköze lett olyant a sportmotorosok nagy része el sem tud képzelni hogy lakot területen kívül és 5km többet is lehet motorozni de a válasz igen jó még az és még vagánykodni is lehet vele
2017. márc. 3. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az egyik legjobb motor, nyilván hogy jó. A 150 lóerőt jó eséllyel tudja, ha rendben van tartva, ennyi km-től biztos nem kopott szét a motor.

1esnek üzenem: sportmotorokkal nem nagyon szokott senki hosszú túrákra menni. Kivéve aki igen. Sokaknak nincs is idejük, alkalmuk motorozni, ha igen, akkor mennek egy kört a környéken, aztán helló. Itt vagyok én is, akinek tavaly alig ment 1000 km bele az 1000-res GSX-rbe. Viszont az idén kilátásban van egy túra, amely alkalmával máris meglesz az 1000+ km.

2017. márc. 3. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem kell félni attól hogy 14 éves a motor?

Egyébként turákra is használnám, persze tudom hogy arra van kényelmesebb választás is.

2017. márc. 4. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezért szoktam én bérelni a nagymotorokat. 10eft/napi áron már van. Persze olyankor már 2-3 napos túrákra is elmegyek.
2017. márc. 7. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne megbízható? Ha nincs leharcolva, akkor nem számit a kor. Nekem 2004-es Moto Guzzi mgs01 corsam van, semmi gond nincs vele, ma is olyan erős, mint 13 éve volt. De a 22 éves Moto Guzzi 1100 sportom is tökéletes.
2017. márc. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!