Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm motort érdemes...

Milyen 50ccm motort érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok nyári melóbol letettem még akkor a segédmotoros vizsgát minden jogsi stb megvan (váltóssal tettem le)És most kapom az ösztöndíjat szeptember óta félre teszek össze jött 190 ezer plusz szülinapi pénz stb és arra lennék kíváncsi 50cc-be milyen "sport" motort éri meg venni? Gondolkoztam yamaha tzr-en aprilia rs50-en is valakinek tapasztalat? (nyáron még megint dolgozok szóval jön +pénz)
2017. márc. 3. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem inkabb vegyel egy patent robogot mint egy ilyen "sportmotort" ha nem akarsz gyorsan pofára esni! tudom menő, meg király villogni a haverok csajok előtt de sztem felesleges velük foglalkozni! vegyél egy sportos robogót(aerox), vagy nagytestűt(grand dink) , esetleg vmi egyedit (zoomer) de ha nem akarsz csalódni a motorozásban már 16 évesen ne vegyel ilyen p. csköszörűt...nyomorogsz rajtuk, virsligumikon es kozben ugy kell tenned mintha menne ia... de nen megy semennyire... simson es tarsait is felejtsd el... mélytelepen lenne a helye mindnek... esetleg meg ami sztem jo otlet lehet, kevés elvarassal persze, a komfortot felaldozva mondjuk egy supermoto-enduro
2017. márc. 3. 07:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Enduron is gondolkozom igen :) az is nagyon tetszik Simsonnal mi baja sok embernek?:D én nagyon szeretek simsonozni is
2017. márc. 3. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
1000 éves teknika, pöfög röfög csörög füstöl, ellenben nem megy... idejétmúlt! nem volt azzal baj 20 éve!!! de most 2017-et írunk sok az uj teknika, technológia mind fogyasztás, károsanyag kibocsájtás és asszem biztonság terén is! ugyanez vonatkozik minden ndk gépre!
2017. márc. 3. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk 16evesen miert nen a1et raktal?
2017. márc. 3. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom az 50ccm sportmotorokat kiröhögik az emberek. Inkább robogót vegyél.

Nekem is volt 50es sportmotorjaim, nevettek rajtam, a robogót teljesen elfogadták, sőt még lestek is milyen jól gyorsúl és megy.

2017. márc. 10. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!