2t gyári cross?
Figyelt kérdés
2t gyári crossba castrol power 1 racinget használok és eddig nemvolt vele gondom megvoltam vele elégedve viszont egyre több embertöl hallom hogy "castrolt nevegyél mert hamisitják" hogy ha pl unixtól veszem azis lehet hamis vagymég rendelni szoktam olajwebshopról? Mit ajánlotok térjek át esetleg motulra? Abbol a motul 710 van kb olyan árba mint a power 1 racing?2017. márc. 2. 14:36
1/1 anonim válasza:
Én gyorsasági kétüteműbe Agip-ENI olajat használok. Keményen bánok pályán a motorral, és semmi baja. Castrolt egyszer öntöttem bele, érezhetően gyengébb volt mint az Agip-ENI, ki is szedtem belőle. MOTUL sem rossz, de azt nem használtam, így nem tudok véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!