Mennyivel többet tud a Simson mint egy robogó?
Többet?? Esetleg kevesebbet...
Annyi, hogy a Simson váltós, de ezt is tekinthetjük inkább hátránynak ebben a kategóriában.
Lomhább, nincs csomagtartója, és váltogatni kell.
Egyetlen előnye a nagy kerék, meg a motorszerű váz(nem hokedli)
250-et egy Simsonra? Soha. Ha hegybe járni kell ahol a műanyag robik ropira törnek oda jó a Simo 50-ért, de amúgy felejtős kategória.
Van robogóból is gyorsasági felépítésű, mennek a jobbak 80 körül. Szerintem ebbe az árba bele is fér.
Aprilia RS50 pl. múltkor volt egy itteni kérdésben.
Simson annyival tud "többet", hogy váltós, nagyobb a kereke, jobb a rugózása, motor formája van.
Nekem volt Simsonom is, robogóm is, a Simsont sokkal jobban szerettem. Nekem pl. sokat számít hogy lábbal is lehet fogni, nem csak egy "sámlin" ücsörögsz.
Meg hogy az útviszonyoktól, helyzetektől függően én választhatom meg az áttételt, sebesség fokozatot. Illetve jobb a súlyelosztása is.
A több inkább feeling, aki azt szereti az azt fogja többre értékelni.
Én meg azt, hogy elvigyen a boltba, meg hazahozzon. Hát arra egy sámlis robogó ezerszer jobb.
Ahol egy robogó sebessége visszaesik 60ról 40re ott a simsont ordíttatod 1ben 20km/h-val.
Ahol a robogó sebessége visszaesik kb 20km/h-ra ott a simson már nyél gázon 1ben is lefúlad.
20 év simsonozás (min 15-20db)után szinte el sem akartam hinni. 5-6 éve már robogózom.
"az S51-esem a garázsban porosodik."
Akkor miért nem adod el? Így látatlanba 40 kp már ajánlok is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!