Milyen autószőnyeget vegyek?
van egy oldal ahol csinálnak gyári méretű szőnyeget,viszont a szőnyeg típusánál/vastagságánál nem tudom melyiket lenne érdemes választani.
Piccolo szövet 4-5mm
Rex szövet 6-8mm
Style plüss 7-9mm
Exclusive plüss 10-12mm
Melyiket lenne érdemes válaszatni? Ezeknél csak vastagságban lehet eltérés vagy anyagja is más lehet? Lehető legjobb az lenne ha könnyű lenne tisztítani és nem annyira látszódna benne a piszok(igaz fekete lenne a szőnyeg,szóval látszódna így is úgy is :) )
Az anyagleírásból gondolom, hogy a Főnixnél csináltatnád. Én onnan rendeltem 1 éve a szőnyegszettem, Style plüssből készült fekete szőnyeg, ezüst szegéllyel és felirattal, plüss koptatóval.
Személy szerint a szövetet annyira nem szeretem, a plüss sokkal finomabb tapintású, viszont könnyebben koszolódik. 1 hete kiporszívóztam őket, de olyan, mintha új lenne, szerencsére könnyű tisztítani. A vastagsága pont jó, nem fog hamar átlyukadni, akkor sem, ha a sarkaddal taposod naponta.
Sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem-e az Exclusive plüsst, de az már annyival drágább, hogy annyit nem ért meg nekem.
Az enyém ilyen, bár ezen nem látszik annyira jól az anyag. Nagyon apró, sűrű, erős szálú, nehéz leírni, hogy pontosan milyen is. De sokkal jobb, mint a sima szövet, szerintem legalábbis. :)
Én a style plüsst ajánlom, nekem nagyon bejött. Kértem hozzá patenteket is, mert gyárilag csak ilyen leszúrós volt, de én rögzíthetőt akartam. Pár száz Ft volt a többletköltség.
Nem értem miért nem olvasod el azt az oldalt amiről kérdezel?
"...Nálunk lehetőség van teljes garnitúra vagy csak 2 első szőnyeg megrendelésére!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!