Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lyukas radiátorral megjárathat...

Lyukas radiátorral megjárathatom a kocsit? Kb 20km.

Figyelt kérdés
Szóval, Opelnak ki van lyukadva a radiátora, bármit is jelentsen ez, annyi hatása van, hogy nincs fűtés.. De garázsban áll. Kedden visszük szerelőhöz időpontra. De az a bibi, hogy 2 hónapja nem volt beindítva, akksi viszont itt van a szobába, lehet kicsit le van merülve, be kéne tenni és vissza kéne tölteni legalább egy picit, majd a hibás testelés miatt ismét kivenni majd kedden visszatenni és kivinni a szerelőhöz. Lyukas radiátorral mehetek kb. 20 km-t gond nélkül. Nem értek sajnos hozzá, hogy mi az a radiátor az autóba.
2017. febr. 26. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ki tárta fel ezt a meglepő tényt?

Csakmert a radiátor igen ritkán lyukad ki,inkább a fűtéscsap-gumicsövek szokták feladni.

Kérdés hogy mennyire ereszt...

Ha abszolút fagolyó vagy a műszaki részéhez,inkább el se indulj mert megfőzöd a motort.

Ha mégis elindulsz,vigyél magaddal vizet,és figyeld a vízhőfokot...

2017. febr. 26. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
A szerelő, mert édeskés szag van a kocsiba fűtésnél ,vagyis nem fűtésnél, mert nem fűt. Oké. Nem megyek sehová. Azt tudom, hogy nem sima ásványvizet kell önteni a motorba hanem fagyállóvizet. Olyanom nekem nincs... bár elmehetnék venni... Most lett felújítva a motor, 200 ezerért.. nem akarom egy fapad Swift árát megfőzni az akksi miatt, inkább ezresért feltöltetem holnap majd kedden beteszem és csúcsforgalom után kiviszem a szerelőhöz, hogy esélye se legyen üzemi hőfokra felmelegedni.
2017. febr. 26. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
De amúgy egyről beszélünk? Fűtőradiátor lyukas...... vagy van más radiátor is az autókba?
2017. febr. 26. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Még mindig azt mondom,nemfeltétlen a radiátor lyukas-csakmert nem fűt,és nem látható helyről folyik a víz..

Lehet bármely bilincs,gumicső-de ezt már írtam.

Kissé életszerűtlen egyébként hogy "teljes felújítás"után hirtelen kilyukad a radiátor.Nem?

De te tudod-illetve a szerelő.

Egy radiátorcsere legalább egy egész napos meló,ez munkadíjban sem kispályás.

2017. febr. 26. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is furcsálom, meg a szerelő is furcsálta mindezt, igen 1 napos meló lesz. Le kell venni a műszerfalat, de legalább kicseréli ott a kiégett ledeket.
2017. febr. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!