Mennyibe kerül éves szinten fenntartani egy 2.5-ös benzines porsche boxter-t?
Kezdjük a fogyasztásnál: Városban 15-16 liter, országút 10-12 liter/ 100 km.
Az alkatrészek drágák, de úgy tudom ez már vízhűtéses, és nem léghűtéses, mint a 911. Ez a jobbik eset, mivel annyira nem kell nyúlni a motorhoz. Maximum vízpumpa és hasonló apróságok. Persze ezek is több száz ezer forintba kerülnek, de mégsem fél millió.
Amúgy olvastam olyat, hogy egy mai Porsche annyira drága fenntartani, mint egy VW Passatot.
Kuplungjával és a váltóval lehetnek gondok, mondhatni típus hiba, szóval vásárlás előtt meg kell nézni ezeket.
Amúgy attól függ, mennyit használnád, és hogy épp mi romlik el benn... Ha nem romlik el semmi, akkor nyilván csak a kötelező, a súlyadó és a benzin költség mutatkozik éves szinten. Ha hozzá kell nyúlni, az 100 ezernél kezdődik.
Szerintem rászámolhatsz 300-400 ezret + benzin költséget. Ez szerintem annyira nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!