Simson S51 rozsdás kipufogóját hogyan lehet megszépíteni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 22:27
3/10 anonim válasza:
Lecsiszolod a rozsdát és lefested hőálló festékkel. Festékboltban kapsz rendes dobozost az bírja (tesco-s sprayt felejtsd el).
4/10 anonim válasza:
5000 Ftegy új kipu.
Festék 1500,+elßaszol vele egy fél napot.
Melyik a jobb opció?
A döntés rajtad.
5/10 A kérdező kommentje:
Hol láttál 5000-ért?
2017. febr. 26. 00:28
7/10 A kérdező kommentje:
A minőség csúcsa lehet ennyi pénzért
2017. febr. 27. 09:53
8/10 anonim válasza:
Mégis mit akarsz tenni arra a kis fűkaszára?
Egy honda CBR-re aztmondom hogy nem mindegy,oké hangolható dobot veszek rá.
A minőség-elméletedet pedig inkább hagyjuk-ha hagytad megrohadni az egész motort
9/10 A kérdező kommentje:
Minek szólsz hozzá olyan témához amiben csak ócsárolni tudod a másik járművét? És lófaszt se tudsz az egész motor elő életéről, arra nem gondoltál hogy talán már kissé rozsdafoltos kipuval vettem meg? :D A helyett hogy teszed magad inkább akkor beszélgess azokkal akiknek Hondájuk van. Vagy talán az idő alatt szépen elkezdett terjedni rajta a rozsda stb?
2017. febr. 28. 15:20
10/10 anonim válasza:
Mégis,Te milyen "minőségi" követelményeket támasztasz egy kipuval szemben áruld már el?
Egyébként pedig nem ócsárolom,Nekem is simóm van,
viszont egy szem rozsda nincs rajta mert én használom is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!