Mit tudnék csinálni? Szinte semmit nem látok ha este vezetek.
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza, este 8 fele és észrevettem, hogy ha jönnek szembe velem olyan 4-500 méterre akkor nekem a látótávolságom szinte 20 méter. Cseréljek izzót a kocsiba? Haza szinte úgy tudtam jönni, hogy ha jött kocsisor akkor 60 alatt ha nem jött senki akkor tudtam refizni akkor többel tán a megengedettel. Kicsit irritáló volt ez. Eddig ebben az évben nem vezettem este nem emlékszem ,hogy ilyen rossz lett volna...2017. febr. 24. 19:40
1/8 anonim válasza:
Lehet, retkes a lámpabúra, vagy a foncsor, erősebb izzót ne tegyél bele, mert összeolvad a relé a foglalattal.(ha nagyobb wattszámú)
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, mikor voltál szemészeti vizsgálaton ? Idősebb korban az erek elmeszesedése miatt a pupilla mérete már csak korlátozottan változik, nem tud kellően szűkülni és homályosodik a szemlencse is, ennek következtében romlik a látás.
3/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok... és múlt évben lett új szemüvegem. +4-es. Suzukit vezetek... lehet ott a hiba, hogy foncsos... zsír... 20 ezer új lámpa... rögvest 2...
2017. febr. 24. 20:08
4/8 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy más jobban lát, mindenki csak annyit lát, amennyit a lámpa világít előre, aztán helló :D Meg kell szoknod, hogy vakon megyünk éjszaka, ez van.
5/8 anonim válasza:
Ne nézz bele a szemből érkezők reflektor fényébe, mert akkor tényleg szinte semmit nem látsz.
Az előtted lévő útszakaszt, az út jobb szélét figyeld, természetesen a perifériás látómezőben ott legyen a bal oldal is, de a lámpába nézést kerüld.
6/8 anonim válasza:
De nyilván a lámpával is gond lehet, vagy túlságosan lefelé ver. Normálisabb autókban lehet állítani a lámpát, hogy az felfelé vagy lefelé verje a fényt.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem GL Swiftem van... nincs lehetőség állítani. Marad az, hogy este 50-el megyek ha jönnek szembe... engem is irritál, és gusztustalan ha lassú vagyok, de haza akarok érni...
2017. febr. 25. 12:24
8/8 anonim válasza:
A fényszórókat akkor is be kell állitani, ha nincs magasság állító gomb. Mühelyben gyorsan optimális helyzetbe tudják állítani, de ha ősszel jó volt, akkor nem biztos, hogy most a beállítás a gond, de érdemes megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!