Ezek közül az autók közül melyik jobb? (Nissan, VW, Audi)
Amire legjobban törekednék, az az alacsony fogyasztás, nagy tér, alkatrészek mennyire vásárolhatók, praktikum, stb...
Nissan Juke
VW Passat kombi
Audi A3 kombi
Melyik mennyit eszik?
Nagyon köszi a részletes választ!
Mindenkinek zöld!
ennyi leírással ne várj válaszokat a kérdésedre.
talán ha közölnéd hogy melyikből milyen évjárat vagy típus,meg milyen motorral és váltóval érdekel.
az Audi A3 pedig nem kombi,attól rövidebb,az A3 hosszított ferdehátú,főleg az 5 ajtós,sportbacknek nevezik ezeket.
Akkor leírom:
Nem mindegy, hogy 1.4-es A3, vagy 2.5TDi Passat B5. Kéne egy hozzávetőleges hengerűrtartam legalább.
Spritmonitor adatok szerint:
passat benzin 5-17 liter
diesel - 4-11 liter
a3 4-17
diesel 3-10
juke benzin 6-12
diesel 5-7
auto mérete:
ezt vizuális inspekcióval lehet megállapítani
Juke kicsi
A3 kicsi közepes
passat középnagy
alkatrész mindenhez van, hiánycikk nincs.
praktikum:
szubjektív döntések sorozatát kell végezned, kell e neked nagy pohártartó, hogyan akarsz bepakolni, a kulcsot szereted e a táskádban tartani vagy előveszed ha a kocsit használod..
Ebben nem tudok segíteni, a többire kaptál választ.
Én egy fiatalabb (200-2003) elsőgenerációs Audi A3-as ötajtós vennék a helyedben, az alap, 1.6-os motorral.
A fogyasztás nem éppen a legalacsonyabb, de nem is olyan
vészes. Masszív, biztonságos, elég tágas elöl-hátul,
a csomagtartó is, viszonylag kevés km-rrel kéne venni,
egy A3-AS ez kb. 180 000-et jelent, az még nem nagy futás.
Passat kombival nehezebb tolatni, a Nissan Juke meg iszonyat ronda egy autó, komolyan, ilyen formáju kocsit
tervezni, ezek be voltak lőve, amikor azt tervezték ,annál rondább már csak 1 van: a digók Multiplája.
Szóval a 3 közül az Audi a legoptimálisabb választás, szerintem. A legszebb formájú is, időtálló na. S nem igaz,
hogy lomha, a szomszéd srácnak is ilyen 1.6-os A3-asa van,
értetlenül nézett rám, amikor kérdeztem, hogy nem lomha-e
az A3-as. A modern Audik között igazából nincs is lomha, mondja, ez olyan mint a kényelmes Kispolszki vagy az esztétikus Zaporozsec sztereotípia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!