Suzuki swiftnél ugyan az a javítófesték jó a műanyag lökhárítóra mint motorháztetőre?
Szeretnék vásárolni egy 2003-as Suzuki swifthez javító festéket, mert vannak aprób kavics felverődésék a motorháztetőn és a lökhárítón. De mivel a lökhárító műanyag,nem tudom h ugyan az a javítófesték jó-e rá. Szinben azonos csak a lökhárító ugye müanyag és ezért gondoltam más festék kell rá. Szerintetek jó mindkettőre a javító festék? Olcsón javítófestéket nem tudok valahonnan rendelni? Mert a gyári festék 3500-4000Ft és nekem nem sok festék kell egy két kisebb kavicsfelverődést a motorháztetőn, és horzsolást akarok befesteni a lökhárítón. Hol találom az autónak a színkódját?
Válaszokat előre köszi!
mivel a lökháríton is több réteg fasték van(alapozó, meg a dukkó+ lakk) így nyílván nem a csupasz müanyagra kened a javító festéket, így jó a müanyagra is a javító festék.
Nekem is swiftem van
többször kentem már javító festéket a lökhárítókra
annyi bibi lehet hogy a lökhárítorol pár év alatt lekopik a javító festék, olyankor ulyra kell kenni
Köszönöm a választ!
És a színkódját hol találom a swiftnek? a Motorháztető alatt a tűzfalon lévő táblán nincs rajta.
Az eredeti gyári javítófestéked használod vagy mást?
pedig ott van
felnyitod a motor háztetőt és a tüzfalon van egy fém tábla azon van a szín kod
Vagy bekeverteted az épp aktuális napsszívta állapotára a kasztni színének. Csináltam már ilyet a dupliciolor boltban.
Kihozta a mintákat, egy helyen kicsit megpolirozta a kasztnit, megnézte hozzá a színt, fél óra múlva vihettem a sprayt a színnel, a lakkstiftet a pöttyökhöz, a primert és a szórógittet a natúr müanyag elemhez (ez a kettő kell a szín alá). Színhelyes lett, 3 éve nem pereg nem fakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!