Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül felcseréltem a...

Véletlenül felcseréltem a pólusokat az akkumlátoron, és valami tönre is ment. Montottam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kawasaki VN 15-ön véletlenül felcsetéletem a pólusokat. Nagyon elnézetem tudom. De most nem megy rajta semmi. Se világítás se más. Az akku feletti diztosítékokat néztem, de ott nem ment ki egy sem. Máshol is lehet esetleg, vagy már hibát okoztam. Ki tudnázok segíteni?

#Kawasaki #Felcserélt pulzus
2017. febr. 23. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Huha... elvileg a motorban kellene lenni egy ún. főbiztosítéknak, ami külön van a többi biztosítéktól, nálad elvileg ez az.

[link]

Ha mázlid van, akkor csak ez a biztosíték olvadt ki. Ha ez nem jön be akkor szerelő, mert onnantól a hiba felderítéséhez és javításához szerszámok és szakértelem kell.

2017. febr. 23. 08:28
 2/2 anonim ***** válasza:
29%
Felteszem nem a helyesírási szótárt böngészted közben.
2017. febr. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!