Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat stilo 2004 1.4 vezető...

Fiat stilo 2004 1.4 vezető oldali ablak kitörés, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy 2004-es 3 ajtós fiatott és mikor félig levan húzzva az ablak magától berobban. Cseréltek benne üvegett de az is ugyan úgy berobbant mikor félig nyitva volt az ajtó és lehúzzva az ablak. Valakinek volt esettleg ugyanilyen hibája?

2017. febr. 22. 19:24
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy valamiért feszül az ablak. Vagy az ajtó kismértékű meghajlása, vagy az ablakemelő szerkezeté, esetleg a sín, amiben csúszik fel-le. Ez könnyen lehet egy korábbi baleset eredménye is.
2017. febr. 22. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De am valamiért csak akkor törik ki mikor félig van lehúzzva és akkor sem egyből hanem egy kicsit később.
2017. febr. 22. 20:15
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Valószinűleg épp azon a ponton van legjobban eldeformálódva a sín, ami vezeti fel-le az ablakot. Én erre gondolnék, de lehet, hogy tévedek.
2017. febr. 22. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Törve volt a kocsi, és elment az ajtó, illetve a sín is. Sokszor szabad szemmel nem is látszik, hogy nem jól áll az ajtó és a sín, de az üveg érzi.
2017. márc. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!