Megbüntettek gyorshajtásért Németországban, csak átutazóban voltam ott. Hogy fizessem be? Egyáltalán fizessem be? Csinálhatnak valamit?
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 14:47
1/12 anonim válasza:
Csinálhatnak bizony és fognak is ha nem fizeted be!
2/12 anonim válasza:
Fizess, mert kamatos kamat lesz!
3/12 anonim válasza:
Bemégy a bankodba és befizeted. Ha nem, akkor idöbel igencsak megemelkedik az összeg a kamatok miatt, és akkor sokkal kellemetlenebb befizetni. ÉS onnan is megtalálnak!
4/12 anonim válasza:
Németország és Magyarország nincs olyan kapcsolatban mint régen (vagy még most is?) volt Mo. és Svájc. Ha egy svájci autóval lelőttek valakit, akkor oda nem küldték ki a csekket (tudja valaki, hogy miért is?).
5/12 anonim válasza:
most miert lett ez a kerdes kiemeleve, amikor mar jott ra valasz?
6/12 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmilyen csekket.
2017. febr. 23. 18:29
7/12 anonim válasza:
Ha nem állítottak meg, akkor nagy baj nem lehet. Nincs együttműködés a magyar és német fakabátok között, még annyit se tud lekérdezni, hogy történt-e ott valami.
8/12 anonim válasza:
azert azt nem mondanam, hogy nincs egyuttmukodes, a kollegam otthon elfelejtett matricat venni a nemet rendszamos autojara, szepen utana kuldtek a buntit Magyarorszagrol... nekem meg Ausztriabol kuldtek gyorshajtasert csekket, szinten nemetbe.
ha meg megbuntettek kaptal rola papirt, abban leirnak mindent, hova es mennyit utalj. ez kb ennyire pofon egyszeru...
9/12 anonim válasza:
Mindenképpen be kell fizetni. Csak akkor ne fizesd be,ha soha többet nem akarsz oda beutazni.Később a határnál,vagy beljebb az országban megállíthat a rendőr,mert bekerülsz egy adatbázisba,és megállíthatnak bárhol,bármikor. Ezt ott nagyon komolyan veszik,mert ez a német állammal szembeni tartozásod.
10/12 anonim válasza:
Én Németországban,de nem autópályán, hanem városban kb.5-10km-mel mentem gyorsabban, trafi villogott,de végül csekk nem jött. Magyar rendszámos autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!