A Bmw E36-nál állítható, a hátsó kerék összetartás?
Mert belenézve, kicsit mint ha fúrcsán állna a két hátsó kerék, tudom el kell vinni futóműveshez. Az első futóművet be tudom állítani. Csak azért kérdezem hogy a hátsók állíthatóak? mert dolgozom, és még nem tudtam alánézni.
A válaszokat előre is köszi!
Most nincs időm képet keresgélni, de nem nehéz megtalálni. A hosszanti lengőkar a hátsó kerék elő köt be, ott egy lemez keretben van a szilentje. Ezt a lemez kezetet 3 csavar fogja be. Ezt a három csavart kell fellazítani, és a kereten lévő ovális furatok segítségével tudod állítani az összetartást. A dőlést is be kéne állítani, azt az alsó keresztlengőkar külső bekötésénél található excenteres csavarral tudod belőni.
Gyári összetartás: 0°24' +-6'
Gyári dőlés: -1°40' +-15', sportfutómű esetén -2°
Mielőtt futóműt állítasz a kocsiból az összes szilentet előlhátul dobd ki.
Semmi értelme félévente egyesével cserélgetni.
Ha a tartósabb és keményebb de kevésbé komfortos vonz akkor powerflex meg hasonlo PU szilentek ha komfortos de kevésbé tartós akkor febi, meyle, lemförder, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!