Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Bmw E36-nál állítható, a...

Memphiske kérdése:

A Bmw E36-nál állítható, a hátsó kerék összetartás?

Figyelt kérdés

Mert belenézve, kicsit mint ha fúrcsán állna a két hátsó kerék, tudom el kell vinni futóműveshez. Az első futóművet be tudom állítani. Csak azért kérdezem hogy a hátsók állíthatóak? mert dolgozom, és még nem tudtam alánézni.

A válaszokat előre is köszi!

2017. febr. 19. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A compactot és Z3-at kivéve igen. Készülj fel, szeretnek berohadni a csavarjai.
2017. febr. 19. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Képen esetleg be tudod karikázni melyik csavar? vagy nincs videó róla, mert most kiváncsi lennék rá, hogy melyik az..hát nem kizárt hogy szakadni fog a csavar, ha annyira be tud rohadni
2017. febr. 19. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Most nincs időm képet keresgélni, de nem nehéz megtalálni. A hosszanti lengőkar a hátsó kerék elő köt be, ott egy lemez keretben van a szilentje. Ezt a lemez kezetet 3 csavar fogja be. Ezt a három csavart kell fellazítani, és a kereten lévő ovális furatok segítségével tudod állítani az összetartást. A dőlést is be kéne állítani, azt az alsó keresztlengőkar külső bekötésénél található excenteres csavarral tudod belőni.

Gyári összetartás: 0°24' +-6'

Gyári dőlés: -1°40' +-15', sportfutómű esetén -2°

2017. febr. 20. 06:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt futóműt állítasz a kocsiból az összes szilentet előlhátul dobd ki.

Semmi értelme félévente egyesével cserélgetni.

Ha a tartósabb és keményebb de kevésbé komfortos vonz akkor powerflex meg hasonlo PU szilentek ha komfortos de kevésbé tartós akkor febi, meyle, lemförder, stb.

2017. febr. 20. 06:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, amint munkámtól ráérek, utánanézek mindennek.
2017. febr. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!