Üdv. Milyen autót vennétek a helyemben?
Nos a téma adott, autóvásárlás előtt állok. A keret az 1.5m Ft, az én igényeimet ami kielégíti az pl. egy Mazda 6-os 2005-07-es évjárat. 2.0 benzines motorral 6-os váltóval, ezek nagyon tetszenek is. Esetleg van más alternatíva amivel jobban járnék?
Válaszokat köszi előre is!
VW Passat VI, szerintem sokkal jobb. Én legalábbis ennyiért ilyet vettem, nem is olyan régen. :) Persze jó a Mazda6 is, sőt a Mazda3 is, csak a Mazdának köztudottan rohadásra hajlamos a kasznija.
Esetleg alternatívaként ott a Toyota Avensis, Honda Accord, vagy a Honda Civic sedan is. Ez mindegyik jó lehet.
Szerintem a Honda Accord és a Legend (Accord nagy testvére) még jó választás lehet, igaz, a Legend csak automata váltóval kapható, ha ez is számít. A japán vasak kimennek a világból is a nagyrészüket öröm vezetni. Nézz szét a Lexusok (GS,LS,IS,..) között is! :)
Német autót szerintem ne vegyél, mert divatautók lettek, rengeteget hoznak be, és sajnos sokszor áron felül adják el őket.
Mazda 6 qz jó.vagy esetleg avensis dizel?
Németek közül a passatot 2.0 pd tdi vel ne vedd.a benzinesek meg nem valami jók.szóval..
Esetleg skoda superb.1,9 tdi-k jók csak sok a széthajtott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!