Swift 1,3,10 éves, érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Szerintem igen,csak hátha van valami hátulütő.100000km alatt,autópályán is hajtani kellene.2017. febr. 18. 22:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Pár hete egyik ismerősöm nekem is ajánlott egyet hasonló paraméterekkel, baráti áron 150 ezerért. Meg is vettem volna, ha nem lennék megelégedve a mostani Opel-emmel.
2/7 anonim válasza:
10 éves swiftek 800 és 1 millió forint között mennek. Japán autó, motorikusan nem lesz vele bajod. Persze nyilván olyan példányt szabad megvenni, ami Magyarországon forgalomba helyezett, és rendszeresen szervizelt.
Autópályán is jól megy, de dízelt nem szabad belőle venni, csak benzinest. A dízel motorok nem valami jók.
3/7 anonim válasza:
Ha sokat mész autópályán, akkor megfontolandó egy másik márka, dízelbe.
4/7 anonim válasza:
Az már az újabb generáció, és azok már rendes autók, nagyon jók szerintem. Érdemes megveni, ha korrekt áron van, autópályára mondjuk szerény egy kicsit, de oda bármelyik ekkora benzines szerény. Mondjuk 110 km/h-vel ezzel is el lehet gurulni a világ végére is.
5/7 A kérdező kommentje:
Láttam 1,5-öst is,benzines,az jobb motor?Bár az ritkább.
2017. febr. 19. 09:09
6/7 anonim válasza:
Erdemes.
Nekunk egy 11eves van, nagyon szeretjuk. Kenyelmes, tempos, torestesztileg is jo.
Egyedul a valtoval szokott ennel a fajtanal problema lenni, a valtoolajat surun kell cserelni minosegi olajjal.
7/7 anonim válasza:
Bizony, ha még nem volt váltó javítva, akkor várható. 1.5-nél nem probléma, ezért érdemesebb azt választani. Meg pályára gyenge is lesz az 1.3. Fogyasztás lesz pályatempónál, arra készülj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!