Melyik kocsit választanátok?
2017. febr. 17. 20:57
3/10 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi!
2017. febr. 17. 21:11
4/10 anonim válasza:
bmw kimaradt? mercit azt megnézik az odi meg észre sem veszik de igazából egyik sem, inkább giulia
6/10 anonim válasza:
Mobilrol nem nyitom meg. De a4 100% NEM
MERCIbol melyik motorral es evjaratu C?
Audi ott elbukott hogy nem RWD
Mercibol van sok ami jobb a Bmw nel de forditva is igaz van amikor a Bmw a jobb.(azonos evjarat es kivitel eseten. Tehat ez esetben C vagy 3er)
7/10 anonim válasza:
Erősen Audi párti vagyok, de a Mercedes annyira eltalálta ezt a coupe formát az új autóinál (C klass, S klass), hogy teljesen szerelmes vagyok bele :D
8/10 anonim válasza:
Mindenképpen prémiumot mert az jár a dolgozó népnek. Éljen a dolgozó nép! Béláim!
:)
Miért maradt ki a Volvo? Vagy a Lexus? Infiniti? OK az Infiniti ritka és drága.
9/10 anonim válasza:
Mercédesz sokkal jobban néz ki, én azt választanám. De BMW-vel még érdemes lenne összehasonlítani, abból is vannak szép példányok ennyiért.
10/10 Granitis válasza:
Szerintem az A4 egy elegánsabb kevésbé hivalkodó autó, én azt választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!