Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MV Agusta motorokról vélemény?

MV Agusta motorokról vélemény?

Figyelt kérdés
Tetszenek ezek a motorok. Megbízhatóak? Drága a fenntartásuk?
2017. febr. 16. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
a kávézóig kibírja ott letámasztod aztán pózolsz mellette
2017. febr. 16. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg?
2017. febr. 16. 18:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekel. Valaki még véleményt!
2017. febr. 16. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyszer majdnem vettem egyet de sajnos elvitték. Mindenesetre vannak nagyon szép gépeik és nagyon szép ügyes megoldások találhatók rajta.

- The engine was derived from the 1990–1992 Ferrari Formula One engine.- wiki MV Agusta F4

Tehát sejtheted, hogy nem egy olcsó gép, teli van drága dolgokkal. Ezért irigykedik itt az előttem szóló is. :)

2017. febr. 16. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Köszi a gyors választ.
2017. febr. 16. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem, ha most kellene motort vásárolnom (és lenne rá anyagi keretem), akkor biztosan egy Husqvarna Nuda 900R-t vennék.
2017. febr. 16. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
olasz motorra csak az irigykedik akinek még nem volt,japán motorok az olasz busik szerint csóróknak való de a pályázást érdekes módon nem szeretik az olasz csődörök
2017. febr. 17. 00:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. febr. 17. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyilván nem fogsz magyar viszonylatban egy 5 millás motorral pályázni. Magyar viszonylatban ezek a motorok megfizethetetlenek. Ezért marad az olcsóbb, tömegcikk japán.

Azért elég eredményes mind az Aprilia mind a Ducati mint pályamotor.

2017. febr. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!