Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van, ha megállít a rendőr,...

Mi van, ha megállít a rendőr, mert nem ég az egyik féklámpám?

Figyelt kérdés

Belém jöttek ma hátulról, kiesett az egész hátsó lámpa a helyéről, de visszaragasztottam. Az index működik, de a féklámpa sajnos nem, viszont emiatt nem tehetem félre az autót 1-2 hétre, amig intézem a javítást meg a biztosítást...

Főleg, hogy a másik oldalon meg középen is működik a féklámpa.

Megbüntetnek akkor is, ha azt mondom, hogy az indulás előtti ellenőrzéskor még működött?

2017. febr. 14. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Legalább egy féklámpának kell működnie.
2017. febr. 15. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:

"Belém jöttek ma hátulról, kiesett az egész hátsó lámpa a helyéről, de visszaragasztottam."

Így elvileg forgalomképtelen az autó, mert ugye műszaki vizsgán se menne át most?!

Szóval ha csak szól a rendőr és nem büntet halálra akkor adj hálát a jóistennek és minél hamarabb csináltasd meg! Eszedbe ne jusson "okoskodni" a biztosúrral, mert nem vagy abban a pozícióban.

2017. febr. 15. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt a rendornek h te zsido vagy es az unokatestvered barmicvojára igyekszel. Akkor aztan tuti nem mer megbuntetni.

Ha mégis, akkor feljelentheted antiszemitizmusert es holokauszt tagadasert.

2017. febr. 15. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:

A rendőr is emberből van, és főleg nem hülye. Nagyon jól tudja, hogy mit lehet, és mit nem. Amúgy nem büntet meg, főleg ha megígéred, hogy mész a szervizbe. Ha a többi lámpa jó, akkor nem is szól.

és ne mond azt neki, hogy a maga lámpája sem jó..

2017. febr. 15. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
A visszaragasztás miatt nem fogja bevenni. Amúgy én már alkalmaztam már ezt a dumát, hogy nem vettem észre, hogy nem működik a lámpa. Mert amúgy tényleg nem tudtam róla.
2017. febr. 15. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár éve engem kapcsoltak már le ezért, akkor mondtam a rendőrnek hogy nem tudtam hogy nem működik mert nem látok hátra, és munkából mentem épp hazafelé, és kit kérjek meg hogy nézze meg, vagy nyomja a fék pedált vagy honnan szerezzek téglát amit odateszek hogy le ellenőrizzem. Persze a rendőr ott próbált kötekedni, de mondta nekem hogy nem büntet meg, csak szóban figyelmeztet hogy minél előbb cseréljem ki, mert ha még egyszer meglátja hogy nem működik, vagy akár bármelyik kollégája akkor 30.000 Ft helyszíni bírságot fognak kiszabni.
2017. febr. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!