Mi van, ha megállít a rendőr, mert nem ég az egyik féklámpám?
Belém jöttek ma hátulról, kiesett az egész hátsó lámpa a helyéről, de visszaragasztottam. Az index működik, de a féklámpa sajnos nem, viszont emiatt nem tehetem félre az autót 1-2 hétre, amig intézem a javítást meg a biztosítást...
Főleg, hogy a másik oldalon meg középen is működik a féklámpa.
Megbüntetnek akkor is, ha azt mondom, hogy az indulás előtti ellenőrzéskor még működött?
"Belém jöttek ma hátulról, kiesett az egész hátsó lámpa a helyéről, de visszaragasztottam."
Így elvileg forgalomképtelen az autó, mert ugye műszaki vizsgán se menne át most?!
Szóval ha csak szól a rendőr és nem büntet halálra akkor adj hálát a jóistennek és minél hamarabb csináltasd meg! Eszedbe ne jusson "okoskodni" a biztosúrral, mert nem vagy abban a pozícióban.
Mondd azt a rendornek h te zsido vagy es az unokatestvered barmicvojára igyekszel. Akkor aztan tuti nem mer megbuntetni.
Ha mégis, akkor feljelentheted antiszemitizmusert es holokauszt tagadasert.
A rendőr is emberből van, és főleg nem hülye. Nagyon jól tudja, hogy mit lehet, és mit nem. Amúgy nem büntet meg, főleg ha megígéred, hogy mész a szervizbe. Ha a többi lámpa jó, akkor nem is szól.
és ne mond azt neki, hogy a maga lámpája sem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!