Mit szóltok ehhez a Suzuki GTI-hez?
Csak muszáj vagyok reagálni,mert nagyon egymás mellett beszélünk el!
Nagyon cuki vagy fiam,hogy lepontozod az összes olyan embert,aki egy kicsit is kiáll a saját véleménye mellett! Az már csak hab a tortán,mikor Te nem érted,hogy miről is beszélsz!
"Honnan tudod barom? Te ilyen autóba életedben nem ültél,azt se tudod miről vitatkozól,fingod nincs a témához,nektek a fostalicska bálna péjemwé megy "jól" amikor meg elp.csáznak sunnyogtok. A 20 éves szaroddal se üss el semmit,attól még mert nímetből csempészted kamuvizsgával még ugyanúgy rádrohad menet közben.. "
Én sem személyeskedtem eddig veled, elvárom,hogy Te se tedd ezt! Nem tudom milyen gyakran követed az oldalt,de majdnem minden harmadik témához tudok mit írni,mivel elég sok típust vezettem már! (és a legtöbbnél nem csak ilyen 100 km,hanem használtam 1-2 hónapig - akár fél évig is!). Többek között 1.3 GTI Swiftet is vezettem már, az akkori barátnőm autója ilyen volt! ÉS ÍRTAM IS KÉT KOMMENTEMMEL EZELŐTT,hogy NEM ROSSZ AUTÓ, csak azért nem kell az égbe vinni! Mert jó a LE/Kg aránya...
Nem 20 éves a BMW-m,de ha már itt tartunk! Bálna BMW sincsen! Az a Bálna Mercedes,ne keverd ide! :) Igaz még nem sok kilométert tettem a mostani E90-be,mert alig pár napja került hozzám! :) Egy 2009-es 330i és nem németből behozott okosban lepapírozott fosról beszélünk! Én Norvégiában élek,itt azért jól szervizelik az autókat és nem is a legpuritánabb felszereltséggel veszik meg őket! Ebből következik,hogy valószínűleg nem fog lerohadni alattam,mert Én is vigyázok rájuk nagyon!
"Agyatlan fotelharcosok, titeket sem az eszetekért szeretnek.. Elég szégyenek vagytok ezekkel az e80 meg hasonló szarokkal, igazi fajtatiszta marhák."
"Gondolom azt sem vágod mi a különbség egy ezres egyharmas sima 8v fapad gl és egy gti között. Hülye vagy a témához menj inkább sakkozni,sötét parasztokból amúgyis hiány van."
Elég műveltnek tartom magam,lehet kicsit nagyképűen hangzik,de Engem ez nem zavar! Aki ismer,az tudja,hogy közvetlen vagyok és nem szűk látókörű marha! Az autóválasztásról csak annyit,hogy Én se szólok bele,hogy Te milyen autót veszel,Te se marházz le emiatt! Mint említettem volt már elég sok autó a kezem alatt (majd mindjárt kifejtem,hogy miért!),elég sok márkából próbáltam már,de IGEN! Visszatértem a BMW-hez! Valahogy megfog,ha kipróbálsz majd egy ilyet,talán átérzed! Ha nem az se baj,pont ezért szép,hogy minden embernek más jön be,de ezért nem kell utálkozni egyből! :) Az itteni fizetésből "simán" vehettem volna egy új autót is,ami tervben is volt,mivel a céges autóm egy új Volvo V60! De nem szerettem volna dízelt,amit meg teszteltem benzines Volvot nem tetszett,így maradt ez a fajta BMW! Az elődje már öreg és nekem annyira nem is jön be formailag, az utódja meg már teljesen elektronikázott,abban nincs sok élmény! Így maradt ez és nem bántam meg, itt rengeteg hó van egész évben - így szerintem érthető,hogy miért ez maradt! :)
"Gondolom azt sem vágod mi a különbség egy ezres egyharmas sima 8v fapad gl és egy gti között. Hülye vagy a témához menj inkább sakkozni,sötét parasztokból amúgyis hiány van."
Ez a mondat tetszett nekem! Elég frappáns! :) Viszont igenis tudom,hogy miről beszélek és megtudom különböztetni! Az eredeti végzettségem Autószerelő és Autóelektronikai Műszerész volt,amiben dolgoztam is pár évig Magyarországon,csak aztán jött egy lehetőség! Az akkori barátnőm (mostmár feleségem:) ) kapott egy lehetőséget Norvégiában. Követtem és ott diplomáztam le,mint Mechatronikai mérnök!
Kicsit elnyúlt a szöveg,de a lényeg: Én nem vitatkozni szeretnék,csak annyit szerettem volna,hogy ne nézzük le ennyire a másik autóját! (Mint ahogy Te és a Wolf Péter felhasználó csinálja [vagyis úgy jön le!]). Kár összehasonlítani,hogy melyik miben jobb! Mindegyiknek lesz előnye/hátránya! Ha ez sem tetszett nyugodtan pontozd ezt is le, sokszor elmondtam már! Nem azért jövök ide tanácsokat adni,hogy pontokat szerezzek,hanem mert nem szeretném elfelejteni a magyar nyelvet! És a facebook chaten kívül ez egy remek lehetőség arra,hogy aktívan írkálhassak! Az már csak külön öröm,ha ezzel sikerül valakinek segíteni is! [volt már ere is jó pár példa! :) ]
Nem szeretném tovább húzni-nyúzni ezt az ügyet! További szép estét, ha még így is fenn áll az ellenszenv,akkor jegeljük ezt a topicot! :)
Annyira primitív és írástudatlan az emberünk,hogy kár lenne folytatni ezt a topicot! Semmi konkrétum vagy értékelhető dolog nincs az írásában,amit egyébként fájó olvasni! Pedig lassan 9 éve élek külföldön és láttam már nagyon rossz nyelvrendszereket!
Szóval felesleges ide írni, nem beszámítható vitapartner! Nem tud se érvelni,se mondatot szerkeszteni...
Az okos enged révén Én nem követem tovább a topicot, komolytalan az egész!:)
" péjemwés söpredékektől" mondom én hogy nem tud olvasni :D
Le is írtam neki,hogy Audim van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!