Bmw 335i e93 (cabrio) vélemények?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás elött állok és jelenleg nagyon szemezgetek ezzel....sportos ám ugyan akkor luxus felszereltség és mindezt ha kell tető nélkül képviseli.
Vélemények, tapasztalatok esetleg?(leginkább tulajok és autókereskedők/szerelők véleményére vagyok kíváncsi és nem azok vélemémyére akik a totalcar ban láttak egy audit és hogy az milyen jó) hány ezer km errel kellene venni 100-120 ezer? Illetve megérné inkább külföldről behozni vagy már akkorák az illetékek hogy fölös?
2017. febr. 13. 16:54
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy Lacinak hívnának:D
2017. febr. 13. 17:13
3/4 anonim válasza:
BMW-t nem szabad Magyarországon venni. Alapból az ilyen kocsik 80%-a külföldről lett behozva valamikor, ilyen szempontból szerintem jobb ha te nézel német oldalon egy első tulajos kocsit akár 70ezer km-rel. Behozni egy kocsit meg forgalomba helyezni kb. 300ezerből ki jön, de legalább van egy jó autód, és még az is lehet hogy még mindig olcsóbb mintha Magyarországon vennéd.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen nézegettem mobile.de n a kocsikat 1. Tulajos magánszemélyes 60-90e km el kb annyi mint itthon egy kicsit lelakott és azért nem mindegy hogy márkaszervíz, milyen útakon futott kocsiról is beszélünk. Azt hittem hogy többe kerülne behozni egyébként de így már nem is kérdés
2017. febr. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!